SZTÁRDZSÚSZ

Óriási örömhírt jelentett be Demjén Ferenc zenésztársa

Demjén Ferenc remek formában készül december 30-i Sportarénabeli bulijára, így a rajongók végre fellélegezhetnek. A Ripost-nak Rózsi zenésztársa, alkotótársa, a szólógitáros Menyhárt János mesélt arról, hogy zajlanak a próbák és hogy van most a legendás énekes. Szerencsére csak jó hírekről tudott beszámolni!
  • Szerző: Ripost

Hét hónappal ezelőtt az egész ország megijedt, amikor a 72 éves Demjén Ferenc kórházba került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook/Demjén Ferenc

Agyérgörcsöt kapott, amikor januári csípőkorrekciós műtétje utáni újabb kontrollvizsgálatra igyekezett, de rosszul lett a betegszállítóban. Hat napig mélyaltatásban tartották a pécsi klinikán, majd egy erre specializálódott intézménybe került. Több koncertjét is le kellett mondania, így a rajongók jogosan tartottak attól, hogy december 30-i nagykoncertje is elmarad a Papp László Budapest Sportarénában. Rózsi állapota azonban elképesztő gyorsan javult, zenésztársa, Menyhárt János szerint újra a régi és egyáltalán nem hagyott rajta nyomot a betegség.

„Nagyon jó hangulatban telnek a próbák. Új zenészek is jöttek, egy új vokalista Subecz Tamás is csatlakozott hozzánk. Visszatért két régi zenész: Zsoldos Tamás basszusgitáros és Holló József, aki billentyűs hangszereken játszik. A V’Moto-Rock zenekar felbomlása után, ők csatlakoztak Rózsihoz és így zenéltünk együtt. És van egy régi-új énekesünk, Demjén Ferenc! Ő egy nagy utazás után tért vissza, de gőzerővel készül a koncertre, ahogy a régi zenésztársak is, akik egész évben várták vissza Rózsit, Bársony Attila, Schvéger Zoltán, Vass Attila és Vincze Tamás. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Rózsi újra a régi. Mintha mi sem történt volna!” – mesélte vidáman a -nak Menyhárt, aki a kórházban és dióspusztai birtokán is többször meglátogatta a lábadozó Demjént.

Fotó: Ripost

„Balázs Fecó már volt egy próbán, vele is nagyon jól ment a közös munka. Nem akarok túlozni, de ez egy egyszeri és megismételhetetlen buli lesz. Köszönjük a sok szeretetet. Jövőre megpróbáljuk elfogadni az összes felkérést„ – emelte ki a zenész, hozzátéve, hogy a telt ház miatt sokáig úgy volt, hogy két Aréna koncertet is adnak, szilveszter napján este hatkor, de a január elsejei koncert szerelő napja miatt erre nincs technikai lehetőség.

A gitáros azt is elárulta, hogy hamarosan további vendégművészek is beszállnak a próbafolyamatba, Kóbor János, Révész Sándor és Závodi János.

 

 

 

És ezeket olvastad már?