SZTÁRDZSÚSZ

Óriási meglepetés, ők is szerepelnek A Nagy Duettben

Kiderült a szórakoztató mûsor profi versenyzőinek teljes névsora!
  • Szerző: bdf

Tavasszal visszatér a képernyőre az ország egyik legnépszerűbb szórakoztató műsora, A Nagy Duett!

A csatorna részéről nagy a titkolózás a show hatodik szériájának teljes névsorát illetően, de csütörtökön kiderült, kik lesznek a profi énekesek.

Csobot Adél mellett  Szabó Ádám, Horváth Tamás, Gergely Róbert, Kollányi Zsuzsi, Marcellina, Tóth Andi, Wolf Kati, Takács Nikolas és Gönczi Gábor már biztosan versenybe szállnak Az év duettpárja címért. A produkció műsorvezetője Liptai Claudia lesz, aki egy évad kihagyása után tér vissza és Till Attilát váltja A Nagy Duettben. A %%-nak sikerült is elérnie az egyik profi énekest, Szabó Ádámot, aki alig várja, hogy elkezdődjön a buli.

„Boldog vagyok, hogy szerepelhetek A Nagy Duettben. A páromnak is nagyon örülök, akit természetesen mindenben segítek majd! Igazi őrültség lesz” – kezdte lapunknak az énekes.

„Én minden versenynek úgy megyek neki, hogy jó lenne megnyerni, vagy legalább előkelő helyen végezni. De majd kiderül, mit hoz a jövő.

Azt gondolom, hogy nagyon jól fognak szórakozni a nézők és természetesen mi is, hiszen egy nagyon erős és vicces brigád verődött össze.

Nos, már így is rengeteg izgalmas információval halmozták el a rajongókat a produkció készítői, akik egyelőre még várnak az amatőr versenyzők nevének bejelentésével. Mindenki csak találgat, kik szerepelnek majd a párosok amatőr tagjai között. A Nagy Duett oldalára feltöltött promóvideókból azonban a rajongók már felismerni vélnek egy-egy lehetséges nevet.

A sejtések szerint Tápai Szabina, Rippel Feri és Pumped Gabo is megcsillogtathatják énektudásukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?