SZTÁRDZSÚSZ

Óriási fordulat Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolatában

Úgy tûnik, az énekesnő mindent megtesz, hogy visszakapja az olimpikont.
  • Szerző: lula

Újra egymásra találhatott Cserpes Laura és Gyurta Dani! Úgy tűnik, hogy az énekesnő mindent megtesz azért, hogy helyrehozza a problémáikat: Cserpes a napokban Dél-Koreába utazott szerelme után.

A Blikk információi szerint az énekesnő eredetileg is elkísérte volna az olimpikont a kelet-ázsiai országba, de a szakítás keresztülhúzta a számításaikat. A lap azt is megtudta, hogy bár az énekesnő szakított, megbánta a döntését. Most pedig újabb esélyt készül adni Gyurtának.

Sokan úgy gondolják, hogy Gyurta Dániel vetett véget ennek a kapcsolatnak, de ez nem így van. Cserpes Laura mondta ki, hogy vége.

"Dániel azóta próbálja visszahódítani, többször kérte, hogy utazzon el vele a téli olimpiára. Laura azonban együtt nem szeretett volna repülni exével, ezért az úszó átíratta a jegyét egy másik repülőre, azért, hogy Laura igent mondjon az útra" – árulta el a pár egyik közeli ismerőse, aki az elválás okairól nem beszélt. De ez már mindegy is, hiszen ha egy nő ekkora utat képes megtenni azért, hogy tisztázzák a dolgokat, akkor jó esély van arra, hogy az egykori szerelmesek újra egy párként térnek majd vissza. 

Január közepén robbant a hír, hogy másfél év után szakított Cserpes Laura és Gyurta Dániel. Azóta is mindenki találgat, hogy mi történhetett. De állítólag a rengeteg munka őrölte fel a kapcsolatukat. A témában egyik fél sem nyilatkozott a sajtónak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?