SZTÁRDZSÚSZ

Óriási elismerésben részesültek az Operettszínház sztárjai

Szombat este immár második alkalommal adták át a Honthy-díjakat.
  • Szerző: Doris

Immár második alkalommal adták át a Honthy-díjat a Budapesti Operettszínházban.

Idén öt kategóriában hirdetett győztest  az ötfős zsűri, de a közönség kedvencét is díjazták, amelyről a Bors olvasói döntöttek. A legnagyobb elismerésben talán az István, a király című rockopera két főszereplője, Kocsis Dénes és Dolhai Attila részesült, hiszen ők nyerték el megosztva a legjobb férfi főszereplő díját.

"Egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy ilyen erős mezőnyben engem is díjaznak majd, ezért nagyon meglepődtem és persze nagyon örülök. Különösen, mert Attilával megosztva kaptuk a díjat. Õ már több évtizede a pályán van, nagyon felnézek rá, ráadásul sokat játszunk együtt. Õ Koppányt, én Istvánt alakítom a rockoperában, azt gondolom, hogy ez a díj azt is jelenti, a közönség imádja az előadást" - mondta a %RIPOST%-nak Kocsis Dénes.

A fiatal Sándor Péter is örülhetett, hiszen idén neki ítélték a közönségdíjat, 63 művészből bizonyult ő a legtehetségesebbnek.

"A közönségdíjat elnyerni mindig külön öröm. Én nem vagyok celeb, nem vagyok egy sztár, nem is lehet olvasni rólam a bulvársajtóban, a színházban estéről estére helyet foglaló nyolcszáz szempár mégis engem választott. Nagyon boldog vagyok" - áradozott lapunknak Péter, aki először mutatta meg csinos barátnőjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?