SZTÁRDZSÚSZ

„Nem szeretnénk tovább harcolni” – Megnyílt Ördög Nóráék új kisboltja

A népszerű házaspár, Ördög Nóra és Nánási Pál újabb álmukat valósították meg, megnyitották második balatoni kisboltjukat.
  • Szerző: szbd

Újabb közös álmát valósította meg a Nánási-házaspár: megnyitották a második balatoni kisboltjukat. Ördög Nóra meghatódva mesélt a részletekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez egy kőkemény menet volt, rengeteg akadállyal. Nem tudok nem meghatódva mesélni az egészről, most is a sírás kerülget” – mondta a Story magazinnak Ördög Nóra, aki persze egy cseppet sem bánatos, ezek örömkönnyek. Bár még mindig van bőven mit csinálni a kisbolton, a műsorvezető boldog, hogy „elindultak”.

Ördög Nóráék remélik, az új helyen békésen dolgozhatnak majd

Ördög Nóráék remélik, az új helyen békésen dolgozhatnak majd (Fotó: Ripost)

A házaspár reméli, hogy az új helyen végre békésen dolgozhatnak majd feljelentések, rendőrök és költözés nélkül.

„Ahogy az első kisboltba, a csücsökbe is a legnagyobb jóindulattal kezdtünk bele, de mindenhol lehetnek rosszakaróink. Itt most nincsenek szomszédaink, van parkolóhely, remélhetőleg nem okozunk forgalmi káoszt, de biztosra én már semmit sem veszek. Várom, vajon mi lesz a következő akadály, amivel meg kell küzdenünk” – mondta nevetve Nóra.

„A régi kisbolt sorsa mostanában dől el. Abban bízunk, hogy a forgalom jelentős része átterelődik ide, és egy csendesebb verzióban az első boltunk megmaradhat a helyieknek, bringásoknak. Egy biztos, mi Palkóval nem szeretnénk tovább harcolni” – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?