SZTÁRDZSÚSZ

Durva, mivel vádolják Ördög Nórát: itt a válasza!

Az Ázsia Expressz második évadának házigazdája tiszta vizet öntött a pohárba.
  • Szerző: BDF

Komoly vádak érték a napokban Ördög Nórát az Ázsia expressz 2 miatt. Többen azt állították, hogy a műsorban kialakult vitákkal kapcsolatban nem volt pártatlan. Erre reagált most hosszasan a csinos műsorvezető az Instagram-oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Gondolkodtam, kell-e reagálnom...(...) Először azért, mert nem értettem, miről beszélnek, akik ezt írják. Végig nagyon jó viszonyom volt az összes párossal. (...) soha senkivel nem voltam sportszerűtlen vagy etikátlan. (...) Nem vagyok robot, és a kialakult viták rám is hatással voltak. (...) A vágott anyagban a hangsúlyok könnyen elcsúsznak, már én sem tudom, hogy bizonyos helyzetekben miért voltam mosolygósabb, vagy morcosabb. Lehet, hogy épp az ájulás szélén álltam a hőségtől, lehet, hogy elcsíptem egy olyan gesztust egy versenyzőtől, amit a kamerák sem láttak” – magyarázta Nóra, aki hangsúlyozta, nem egy gép, hanem hús-vér ember, akinek vannak érzései, amiket olykor nem tud és nem is akar elrejteni.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csodás naplementét láthattunk Mumbaiban. Nézzétek meg a mai @azsiaexpressztv2 -ben, és utána a Nánázsiában! ???? #WithGalaxy #TeamGalaxy #eztSamsunggallőttem #reklám @samsungmagyarorszag

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?