SZTÁRDZSÚSZ

Olimpiai bajnok szorít a TV2 ifjú sztárjának

Óriási meglepetés érte a Kismenők szívtipróját, amikor felkészülése közben váratlanul megjelent példaképe, az olimpiai bajnok Berki Krisztián.
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián szerint Szlavkovszki Zsolti fényes jövő előtt áll légtornászként, és úgy látja, tornászként is lenne esélye felnőni a legnagyobbak közé.

Zsolti amióta csak az eszét tudja, rajong Krisztiánért, így a szava is elakadt, amikor meglátogathatta kedvencét.

Olimpiai bajnokunk egyébként jól emlékezett Zsoltira, akinek korábban aranyérmet akasztott a nyakába.

"Zsoltival nem most találkoztam először, hiszen márciusban a Légtornász Világbajnokságon ő versenyző volt, én pedig a zsűriben ültem. Meg is nyerte a kategóriáját én pedig átadhattam neki az aranyérmét."

Már akkor feltűnt, hogy milyen hihetetlen fizikummal rendelkezik, és bevallom kicsit irigykedtem is a légtornászokra, amiért őket választotta, és nem tornász lett

- kezdte a %%nak Berki, aki büszke rá, hogy a "kismenő" őt tartja példaképének.

"Nagyon jó érzés, hogy Zsolti felnéz rám, és példaként lát maga előtt engem. Mindig csodálatos látni, ha egy fiatalban megvan az alázat, a kitartás, és a fizikum is ahhoz, hogy végigmenjen az úton, amit kitűzött magának. Nagyon szurkolok neki, hogy a TV2 műsorával is egy lépéssel közelebb kerüljön az álmaihoz" - fűzte hozzá Berki Krisztián.

És ezeket olvastad már?