SZTÁRDZSÚSZ

Oláh Gergő megfejtette, mire jó a rengeteg felhalmozott vécépapír – videó!

Az énekes és felesége, Niki négy gyermeket nevelnek, kreatív ötleteikkel pedig elérték, hogy a karanténban is lefoglalják magukat a lurkók.
  • Szerző: E.J.

Kreatív módját találta ki a vécépapír felhasználásának Oláh Gergő. Az énekes reagált a vicces helyzetre, miszerint az önkéntes házi karanténban a pánikvásárlók megdöbbentő mennyiségű vécépapírt halmoztak fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Gergő és felesége, Niki négy gyermeket nevelnek, így ismerik a fortélyait annak, hogyan kell lefoglalni a különböző korú lurkókat. Az étkezőasztalukból rögtönzött pingpong asztalt készített, amin a gyermekei jót játszhattak, vécépapírral helyettesítette az asztalitenisz hálót.

Fotó: Instagram/Oláh Gergő

„Próbáljuk ennek a helyzetnek a humoros oldalát megtalálni, hiszen most mindenkinek nagyon nehéz. Az elmúlt két hétben a feleségemmel tanítjuk itthon a gyerekeket. Bele kellett rázódnunk ebbe a helyzetbe, most látjuk igazán, mennyi feladata van a pedagógusoknak. Napirend szerint élünk, amit nem tudunk mindig tartani, de törekszünk rá. Ennek része a játék is, és bár nem egyszerű, de a minőségi együtt töltött idő, külön-külön mindenkivel nagyon fontos, amit a gyerekek is nagyon élveznek” – mondta el a -nak a népszerű énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?