SZTÁRDZSÚSZ

Ocsmány káromkodás, alpári módon sértette meg a színészt a magyar sztárénekes

Durván nekiment Schell Juditnak A Dal versenyzője. Tolvai Reni nagyon megsértődött a negatív kritika miatt.
  • Szerző: Ripost

A Dal történetében talán még soha nem fordult elő, hogy egy versenyző annyira megsértődjön, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon viselkedjen.

Amikor szombat este a Megasztárból megismert Tolvai Reni elénekelte a Crack My Code című dalt és Schell Judit elsőként a zsűriből elmondta róla a véleményét, még senki sem gondolta volna, hogy az apró termetű énekesnő ennyire kifordul önmagából.

" Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának, vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye

– kezdte a színésznő, aki egy kisebb köhögőroham után Reni tánctudását minősítette.

"Meg még azt is hozzátenném, hogy a színpadi mozgással nagyon óvatosan kell bánni. Ez olyan, mint egy jó ruha, ki kell emelni azokat a részeket, amik előnyösek, és el kell takarni azokat, amik nem annyira. Egy picit jobban rád kellene szabni ezeket a megmozdulásokat

– vélekedett Schell Judit, aki az éles kritika ellenére nyolc pontra értékelte Reni előadását, írta meg a Bors.

A nagyváradi énekesnő a színpadon csak mosolygott, de a színfalak mögött korántsem volt ennyire boldog. Kiesése után elviharzott az MTVA stúdiójából. Később közösségi oldalán adott hangot dühének, kivágta Schell Judit köhögőrohamát, és bosszúból megosztotta azt az Instagramján.

A videó alatt rögtön megjelentek a kommentelők, akik nem voltak túl együttérzőek az énekesnővel, „Jól kiejtettek”, „Fáj mi?” „Elhiszem, hogy rosszulesett, de szerintem ez a viselkedés nem méltó hozzád” - írták Reni posztja alá, akit ezzel csak még jobban felbőszítettek, és káromkodni kezdett.

"Ha „fuck me” van akkor „fuck you back” - azaz, ha én ba***am meg, akkor te is ba** meg!

- írta Reni, aki nem sokkal ezután, rejtélyes okokból, de törölte a posztját.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?