SZTÁRDZSÚSZ

Nyomoz a rendőrség, brutális balhéba keveredett a magyar sztárszínész

Bár a színész megúszta sérülés nélkül, a segítségére siető fiatalember kórházba került.
  • Szerző: BDF

Körözött bűnözőkkel verekedett Bács Péter! A színész egy buszon utazó nő segítségére sietett, akit a két nehézfiú inzultált.

Péter ugyan nem sérült meg, de a segítségére siető fiatalembernek nem volt szerencséje. A két férfit egy Határ úti metróaluljáróban június 7-én történt verekedés miatt keresi a rendőrség.

"Próba után mentem éppen hazafelé, amikor felszállt a buszra ez a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismertem fel. Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt voltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam. Bele sem gondoltam, milyen következménye lehet a dolognak, de az nagyon meglepett, hogy hiába ült a buszon fél tucat ember, csak én álltam fel nekik" - kezdte Péter a Blikknek, aki végül össze is verekedett a két férfival.

Nem volt más választásom, mert nekem jöttek, meg kellett magam védeni.

"Szerencsére a tizenöt éves kickbokszos múlt segített, majd az egyik buszon utazó fiatal srác is a védelmemre kelt. Épp begurultunk a megállóba, amikor a srácot a nagyobbik darab férfi kiütötte, erre én lerúgtam a támadót a buszról, majd utánaugrottam, a kisebbik darab pasi pedig utánunk. A buszsofőr abban a pillanatban becsukta a jármű ajtaját és elindult, miközben én a megállóban maradtam ezzel a két barommal, a cuccaim meg a buszon" - folytatta a történetet Péter, aki beverte a nagyobbik férfi orrát és rohanni kezdett a busz után. A segítségére siető fiatalemberről kiderült, súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, mert szilánkosra tört az arccsontja.

Jó lenne megtalálni, mert szeretném tudni, mi van vele.

"Annyit tudok, hogy Zsombornak hívják, huszonpár éves és egyetemista. Remélem, már jobban van! Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített, és annyira sajnálom, hogy megsérült" - mondta a színész, aki jelentkezett is a rendőrségen, hogy felajánlja a segítségét a két férfi kézre kerítéséhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?