SZTÁRDZSÚSZ

Nyolc nap múlva körözést adhatnak ki Hujber Ferenc ellen

Hujber elhagyta az országot, de nem biztos, hogy számolt a következményekkel.
  • Szerző: Angie

Hujber Ferencnek még nyolc napja van, hogy kifizesse 300 ezer forintos büntetését, amennyiben nem teljesíti kötelezettségét, akár nemzetközi elfogatási parancsot is kiadhatnak ellene. A színész jelenleg Kanadában tartózkodik, ahol maximum fél évig maradhat legálisan, a turistáknak ugyanis hat hónapra nem szükséges vízumot igényelniük.

Hogy utána mi lesz, nehezen megjósolható, de az biztos, hogy Feri itthon még nem rendezte a tartozását, ám a törvények szerint, ennyi idő alatt, hivatalos papírok nélkül Kanadában biztosan nem vállalhat legálisan munkát.

Ahogy azt korábban a %% megírta, a Szentendrei Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat ellene. Végül 322 ezer forint pénzbüntetést kapott, és bár megúszná ennyivel a drogbotrányt, a színész egy forintot sem akar fizetni. Ha ehhez tartja magát, itthon akár fogházbüntetést is kaphat, hiszen nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki ellene. Mivel kiadatási egyezmény van Kanada és Magyarország között, ezért pillanatok alatt egy itthoni büntetés-végrehajtási intézményben találhatja magát.

Hujber még a kanadai utazása előtt kijelentette, hogy továbbra is szívni fog marihuánás cigit lefekvéskor, és egy fillért sem fizet.

"Nem fizetem ki!”

– írta korábban közösségi oldalára Hujber Ferenc. A színész úgy gondolja, hogy a fű negyed annyira sem olyan káros, mint az alkohol, csak az legálisan fogyasztható.

"Tökéletesen el tudom látni a feladataimat és képes vagyok egészséges környezetben nevelni a gyerekeimet! A fű nem károsabb, mint a nikotin! Harcra fel, jelentsen fel, aki mer! Balkán Hamlet”

– fogalmazta meg a színész, aki jelenleg nem látja el gyermekeit, hiszen Kanadába költözött, és a Bors értesülései szerint színházba jár és magyarok szervezte programokat látogat, legutóbb a főkonzullal és  az országgyűlés háznagyával látták egy rendezvényen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?