SZTÁRDZSÚSZ

Nyilatkozatháború! Két nő kapott össze a mulatós királyért!

Jolly és Suzy kellemetlen helyzetbe kerültek, miután egyik rajongójuk feljelentette az énekesnőt. A 16 éves Barbara azt állítja, hogy a családanya hosszú ideje zaklatja őt, Suzy viszont pontosan az ellenkezőjét mondja.
címkék:
  • Szerző: MF

A híres mulatós párnak hatalmas a rajongótábora, egyik imádójuk azonban most Jollyék ellen fordult. Egy 16 éves tinilány a rendőrséghez fordult, és feljelentette a házaspár női tagját, méghozzá zaklatásért. Pedig korábban annyira jóban voltak, hogy egy-egy koncert előtt még egyeztettek is, hogy Barbara is ott lesz-e. Azonban két évvel ezelőtt a jó viszony megszakadt.

Megelégeltem azt, hogy Suzy engem mindig zaklat. Olyan SMS-eket küldött nekem, hogy én orvosi eset vagyok

- mesélte el az Aktívban Orsós Barbara, aki a rendőrséghez fordult segítségért.

Barbara azt állítja, hogy nemcsak telefonon, hanem Facebookon is zaklatta őt az énekesnő. Suzy viszont azt mondja, hogy annyi kamuprofilt hoztak már a létre a nevében, hogy azt követni se tudja. Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a kamaszlány több ismerősüket is zaklatta kitalált történetekkel az elmúlt években.

Nagyon sok emberrel beszélget évek óta, és nekem rengeteg bizonyítékom van lefotózva arról, hogy ez a kedves hölgy betegesen szerelmes a férjembe, és ezért próbál engem mindenhol lejáratni. És a kitalált történetekről még ő is, és az édesanyja is elhiszi, hogy igaz

- mondta Suzy, aki eddig mindig tudta kezelni az "őrült rajongóikat", most viszont nem találja a közös hangot a tinivel.

 

Csodaszép napot kívánunk mindenkinekA család a legfontosabb számunkra

Szerző: Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai2015. november 10.

Barbara kijelentette, hogy csakis előadóként néz Jollyra, nem pedig férfiként, annak ellenére, hogy rajongása miatt sokan megvádolták a közösségi oldalon azzal, hogy szerelmes a házas férfibe.

Mindkét fél kiáll a saját igaza mellett, de a 16 éves lány azt is állítja, hogy Suzy megkért embereket arra, hogy tegyék tönkre az életét.

A feljelentés előtti napon engem zaklatott egy lány, és megkérdeztem tőle, hogy ismer-e engem. Õ azt állította, hogy a Suzy azzal kereste fel, hogy engem készítsenek ki

- fakadt ki a kamera előtt Barbara, akit édesanyja is támogatott a jogi lépésben.

Suzy azt mondja, hogy ő egyetlen SMS-t küldött Barbarának, amiben megkérte, hogy hagyja a családjukat békén. Az énekesnő az egész ügyet viccesnek tartja alapvetően, és úgy fogalmazott, örül annak, hogy teljesíthette Barbara gyerekkori álmát azzal, hogy egy újságban, egy cikkben szerepelhettek.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?