SZTÁRDZSÚSZ

Nyertes Zsuzsa vallomása: Megtörtént a csoda, amire vártunk!

A színésznő boldog, mert végre újra dolgozhat. Alig várta ezt a pillanatot, ráadásul fontos lépésre szánta el magát a fittsége érdekében.
  • Szerző: ripost

Nyertes Zsuzsa végtelenül boldog, hiszen hosszú idő után visszatérhetett a színpadra. A színésznő már túl is van az első előadásán, május 21-én Zuglóban léphetett fel Straub Dezsővel a Nyerő páros című darabban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő elárulta, izgult a színpadra lépés előtt.

Nyertes Zsuzsa boldogan számolt be az öröméről (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Féltem, tartottam az egésztől, és arra gondoltam, ez vajon olyan lesz, mint a biciklizés, hogy nem lehet elfelejteni? Kiderült, hogy olyan” – mondta el a Mokkában mosolyogva Nyertes Zsuzsa, aki elárulta, az első előadás után nagyon elérzékenyült.

„Megható érzés volt, főleg az elején, valamint a végén, a tapsnál. Ez egy szórakoztató zenés műsor, aminek a közepén is sok taps volt, sőt én le is mentem hozzájuk, megénekeltettem őket” – árulta el a színésznő.

Zsuzsa mindent megtesz azért, hogy megőrizze a fittségét és a színpadon is energikusan szerepelhessen, ezért személyi edzőt fogadott, aki mindig jól átmozgatja őt.

„Szerencsére sosem volt problémám az alakommal, nem vagyok hízékony típus, de négy kiló most rám jött. Fogyózni nem akarok, mert az arcbőrömnek nem tesz jót, de tudom, hogy ha most odafigyelek, júliusra leadom a pluszkilókat!”

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?