SZTÁRDZSÚSZ

Nyertes Zsuzsa is megkapta a koronavírus elleni oltást, ezt javasolja mindenkinek

Mindenkit a védőoltás beadatására biztat Nyertes Zsuzsa, akinek újra sokkal aktívabb és boldogabb lett az élete a vakcina megkapása után.
  • Szerző: ripost

Nyertes Zsuzsa megkapta a koronavírus elleni védőoltást! A színésznőt a kínai vakcinával oltották be, ő pedig azóta úgy érzi, újra sokkal boldogabb és teljesebb az élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyertes Zsuzsa megkapta a koronavírus elleni oltást.

Nyertes Zsuzsa megkapta a koronavírus elleni oltást (Fotó: TV2)

„Édesanyámmal közös a háziorvosunk. Ő a Pfizert kapta meg, az orvosunk pedig mondta, hogy maradt még kínai vakcinája feleslegben, így ha szeretném, én is megkaphatom az oltást. Mondtam neki, hogy nekem teljesen mindegy, melyikkel oltanak be, csak védve legyek” – árulta el a Mokkában Nyertes Zsuzsa.

A színésznő fontosnak tartotta leszögezni, hogy egy kis kartájéki bőrfájdalmon kívül semmiféle mellékhatása nem volt az oltásnak. Éppen ezért mindenkinek kifejezetten javasolja, hogy éljenek a vakcina adta lehetőségekkel és adassák be maguknak az oltást!

„A legnagyobb öröm számomra, hogy édesanyámat végre megölelhettem. Nagyon hiányzott már neki is és nekem is ez a gesztus” – fogalmazott elérzékenyülten.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?