SZTÁRDZSÚSZ

Növényi Norbert azt hitte, hogy megtréfálták, de nem!

Meglepődött, hogy ezúttal Bárdosi Küzdősport Akadémiáján kell munkát végeznie.
  • Szerző: BDF

Nemrég esett át régóta halogatott térdműtétjén Bárdosi Sándor, aki bár egyből visszatért a munkába, sajnos nem tud minden feladatot maga elvégezni. Az egykori élsportoló ezért élt a lehetőséggel és kollégáját, a helyettesítésben szintén jártas Növényi Norbertet fogta munkára. Növényi azt hitte, hogy tréfa áldozata lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Mikor az Akadémiára kellett mennem azt hittem, hogy azért találkozunk ott, hogy Sanyit felvegyük a stábbal és tovább álljunk forgatni. Kiderült, hogy szó sincs erről, ezúttal neki volt szüksége segítségre. Nem mondom, hogy sok kedvem volt neki munkát végezni” – vallotta be Növényi Norbert, aki persze készségesen állt Bárdosi rendelkezésére, hiszen az egykori birkózó nemrég esett át térdműtéten, így igencsak korlátozott a mozgásában.

„Először lefestettette velem a falat. Nem lett volna ezzel baj, de mindenbe beleokoskodott! Egy perc nyugtot se hagyott, minden négyzetcentiméterbe belekötött. Az őrületbe kergetett a folyamatos dumálásával. Aztán mindent átcipeltetett velem egyik teremből a másikba. Végül az edzés megtartását is rám bízta” – panaszkodott Bárdosi feleségének, Ildikónak Növényi.

„Norbi jó munkát végzett, igaz a fal, amit lefestett korrekcióra szorul. A térdem még mindig ramatyul van, szóval mindegy is, hogy mennyit kell még Norbi után dolgozni, örülök, hogy ennyivel is beljebb vagyok” – mondta a Sláger TV-n csütörtökönként jelentkező A helyettesítők című műsor mai adásában Bárdosi Sándor.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?