SZTÁRDZSÚSZ

Női bájaktól jött zavarba a TV2 sztárja

Horváth Tamás nincs hozzászokva, hogy csinos nők szexi táncot lejtenek előtte, pedig mostantól bármi megtörténhet.
  • Szerző: Ripost

Elkezdődött a TV2 Sztárban Sztár leszek! előválogatóinak felvétele. A show műsor négy ítésze, Bereczki Zoltán, a várandós Tóth Gabi, Pápai Joci és Horváth Tamás lesz.

A produkcióban, a korábbiakkal ellentétben ezúttal civil emberek mutathatják meg magukat. Bebizonyíthatják, hogy nem csak jól énekelnek, de képesek tökéletesen átalakulni egy hazai vagy külföldi hírességgé.

Még csak két forgatási napon vannak túl, de máris történtek meglepetések. Egy fiatal lány olyan táncot lejtett, hogy abba még Horváth Tomi is belepirult.

"Hiába tűnök annak, egyáltalán nem vagyok olyan vagány és bevállalós. A hölgy egy Nicki Minaj számot adott elő, szerintem nem kell részleteznem, hogy ez mit jelent. Aki ismeri, tudja, Minaj úgy táncol, mint a legprofibb rúdtáncosok, de a versenyző-jelöltet sem kellett félteni. Amikor mertem, odanéztem, de volt, hogy inkább elfordultam. Bevallom, még alig kezdtük el a munkát, máris kizökkentem a komfortzónámból”

– mondta az ítész, aki korábban maga is megnyert egy Sztárban Sztárt és a Nagy Duettben is első helyen végzett, így nem titkolja, most is azzal a céllal érkezett, hogy a versenyzőivel tarolni fognak az ősszel induló műsorban, és ezúttal mesterként győzedelmeskedik.

És ezeket olvastad már?