SZTÁRDZSÚSZ

Nincs visszaút, súlyos döntést hozott a nagybeteg Balázs Fecó

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekesnek meg kellett válnia Balaton-parti nyaralójától.
  • Szerző: BDF

Eladta balatoni ingatlanát Balázs Fecó!

Egy világ omlott össze bennem, amikor aláírtam a Balaton-parti házam adásvételi szerződését.

"Bevallom, annyira hiányzik, hogy titokban kétszer is odamentem, amikor arra vitt az utam. Balatonudvariban mindenki ismer, ezért  vigyáztam, nehogy meglássanak" – sóhajtott Fecó, aki azt is elmondta, miért vált meg az ingatlantól.

„A feleségem és a fiam sem rajongott úgy érte, mint én.

Egyedül pedig azért sem akartam ott sok időt tölteni, mert így nem volt senki, aki bevisz a füredi kórházba, ha megint rakoncátlankodna a szívem.

"Azt a több százezer forintot is sajnáltam, amit éves szinten fizettem a felügyeletre és a karbantartásra. Úgy éreztem, jobb, ha ez az álom véget ér, de még nem engedtem el. A legutóbb is olyan érzés volt újra látni, mintha a régi szerelmemet lestem volna párás tekintettel" – mesélte a Blikknek a zenész, aki öt évvel ezelőtt vásárolta meg az ingatlant.

„Egy NDK-s házaspár árulta a házat, akik emlékeztek rám egy kelet-berlini koncertről, és amikor látták, mennyire vágyom rá, segítettek, hogy az enyém lehessen. A házat csak úgy tudtam megvenni, ha gyorsan eladom az enyémet, ami kilátástalannak tűnt, mert akkor öt hasonló ingatlant árultak Udvariban. Mégis gyorsan elkelt” – emlékezett vissza Fecó, aki az öt év alatt rengeteg időt töltött szeretett birtokán.

„Nagy pecás vagyok, a saját balatoni stég maga volt a paradicsom. Két csónakom is volt, gyakran mentem be a tóra süllőzni. Sok zenészbarát is megfordult nálam.

Évtizedek óta ez lesz az első nyaram, hogy nincs balatoni nyaralóm.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?