SZTÁRDZSÚSZ

Nincs kifogás: sportolásra buzdítja az anyukákat Voksán Virág

Nem érti azokat a nőket Voksán Virág, akik a gyerekeikkel takaróznak, amikor mozgásról vagy helyes táplálkozásról van szó. A csinos dj immár nyolc hónapja tudja, nem könnyû hivatás az anyaság, ám ennek ellenére nem hajlandó slampossá válni.
  • Szerző: Ripost

Édesanyaként is tudatosan figyel a külsejére Voksán Virág, pedig koránt sincs könnyebb helyzetben, mint a civil anyukák zöme. A csinos dj napközben egyedül látja el a nyolc hónapos Bence körüli teendőket.

Esténként párjára, hetente egyszer pedig a nagyszülőkre számíthat. Virág ennek ellenére tökéletesen helyt áll a hétköznapokban, ráadásul anyaként és társként is fontosnak tartja, hogy ne hanyagolja el saját magát sem. 

"Igaz a mondás, hogy egy nő csak akkor teremthet igazán meleg és boldog otthont a családjának, ha ő maga is boldog és elégedett. Már a várandósságom alatt eldöntöttem, tudatosan ügyelek majd arra, hogy ne szűnjek meg nőként is létezni. Amellett persze, hogy a kisfiam az első, és mindent megadok neki, amire csak szüksége van" - mondta el a %%-nak Virág, aki nem érti, miért használják sokan a gyereket mentségként arra, hogy nem foglalkoznak saját magukkal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virag Voksan (@viragvoksan_aka_djflower) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon sok anyukát látok, akik mindenféle kifogásokat keresnek arra vonatkozóan, hogy miért nem tornáznak vagy táplálkoznak egészségesen. Pedig az egész csak apróságokon múlik. Hetente kétszer-háromszor harminc percet mindenki lophat magának otthon, hogy szobabiciklivel, gumikötéllel eddzen. Az étkezés pedig még ennél is fontosabb, nyilván én is van, hogy megennék egy-két szelet tortát vacsorára, de nem teszem, mert azzal hosszútávon csak ártok magamnak. A mértékletesség híve vagyok, és erre buzdítok másokat is."

A részleteket olvasd el a %% napilap pénteki számában!

És ezeket olvastad már?