SZTÁRDZSÚSZ

Nincs jól Tóth Gabi: Vera elmondta, hogy érzi magát a terhes énekesnő

Az énekeső jelenleg a várandósságának nehéz szakaszát éli, nővére őszintén vallott arról, hogy Gabinak mire van most leginkább szüksége.
  • Szerző: ripost

Nehezen viseli a várandósság első hónapjait Tóth Gabi. Az énekeső nővére, Tóth Vera őszintén beszélt arról, hogy húga most embert próbáló időszakon megy keresztül.

"Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom. A tesóm jelenleg nincs annyira jól, sokat émelyeg, de ez már csak természetes. Pihenésre és csendre van szüksége, a kisugárzása is egészen más, olyan kis bájos lett" - mondta el a Lokálnak Vera, aki boldog, mert az ő kedvese és Gabi vőlegénye, Krausz Gábor nagyon jól kijönnek egymással.

"Örülök, hogy ilyen jól kijönnek a párjaink, rengeteg közös témájuk van, szeretünk összejárni. A pici érkezéséről is úgy szereztem tudomást, hogy áthívtam őket egy vacsorára, mire kitettek egy cumit az asztalra. Minden tökéletesen alakult, hisz Gábor épp az előtte való hétvégén jegyezte el a tesómat, ennél jobb forgatókönyvet el sem tudok képzelni" - fogalmazott az énekesnő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?