SZTÁRDZSÚSZ

Nevetséges okból nem jutott be Hujber Ferenc a Story Gálára

A biztonsági szolgálat nem volt hajlandó figyelembe venni a színész különös fóbiáját... A Ripost utánajárt a furcsa esetnek.
  • Szerző: MMB.

A Story Gála minden évben felvonultatja a celebvilág színe-javát, ám nem mindenki jut be a nívós partira...

Hujber Ferenc hiába volt a meghívottak között, felesége mégis kénytelen volt nélküle bulizni. A színészt ugyanis feltartóztatták a biztonságiak, miután fura fóbiája miatt képtelen volt a csuklójára tenni a karszalagot.

Én soha nem hordok se karkötőt, se órát, nem bírom elviselni magamon az ilyen dolgokat. Orvossal is beszéltem már erről, de nekem ez a szabadságomat jelenti, hogy ne legyek megkötve.

"Először van egyébként ilyen karszalagos beléptetés, és nem tartottam valami elegánsnak. De nem hiszem, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentettem volna nekik így" - magyarázta a %%-nak Hujber, aki szerint az volt a legnagyobb probléma, hogy ez a szabály nem volt feltüntetve a meghívón.

Cynthia és én sem gondoltuk volna, hogy ez problémát jelenthet. Õ már be is ment, lerakta a kabátját a ruhatárba, míg én kint beszélgettem az ajtóban álló lánnyal. Mondtam neki, hogy nekem ez nem megy. Õ elment megkérdezni a biztonsági szolgálat főnökét, mi ilyenkor a teendő. Õ azonban kerek perec kijelentette, hogy karszalag nélkül nem mehetek be.

"Nem hisztiből vagy különcségből csináltam. De például a Monte Carlo-ban lévő díjátadóra is simán bemehettem mindenféle szalag nélkül, így elég furcsa, hogy ide meghívottként sem engedtek be. Azzal magyarázták, hogy tavaly bombariadó volt, és sok illetéktelen akart bejutni a gálára. Na, de azért engem mindenki ismer, így meglepődtem, hogy ezt a dolgot ennyire komolyan veszik. Nem ingyen piáért mentem" - részletezte a színész, aki ettől függetlenül nem háborodott fel az eseten. Sőt, az este végén még feleségét is hazafuvarozta, aki barátnőivel vett részt végül az eseményen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?