SZTÁRDZSÚSZ

Nem titkolja, komoly problémákkal küzd Vajna Tímea

Vajna Tímea élete 2019-ben fenekestül felfordult. Férje elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni, ez pedig rányomta bélyegét a mindennapjaira is. Sőt, az özvegy több betegséggel is küzd.
  • Szerző: Ripost

Sokan irigyelhetik Vajna Tímeát, hiszen látszólag tökéletes az élete, ám az özvegy az elmúlt hónapokban rácáfolt ezekre az elképzelésekre. Timi tisztázta a helyzetet, miszerint neki is vannak problémái.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Instagram-oldalán őszintén számol be a mindennapjairól és azt sem titkolja, mikor éppen rossz napja van. Sőt a betegségeiről is kendőzetlenül vallott a világ előtt, hogy ezzel is segíthesse azokat az embereket, akik hasonló cipőben járnak.

Fotó: Ripost

Kevés vörösvérsejtet termel a szervezete

Timinél gyermekkorában egy ritka kórt diagnosztizáltak. Az özvegy azóta is egy vérképzőrendszeri betegséggel küzd, melynek következtében a szervezete nem képes a normális hemoglobin előállítására, emiatt pedig vérszegénység is kialakulhat nála.

„Sajnos születésem óta egy elég ritka vérképzőszervi betegséggel küzdök. Béta thalassemiám van: kevés vörösvérsejt termelődik, és azok is hamar szétesnek, elpusztulnak. Ezzel a nagynyomású kabinnal több oxigén tud jutni a sejtekhez” – árulta el az Instagram-oldalán Timi. Az özvegy emiatt rendszeresen jár oxigénterápiára, ahol nagynyomású oxigén kabinban kapja a kezeléseket.

Csípőproblémával küzd

Ha a vérképzőrendszeri betegsége nem lenne elég, még egy komoly problémával is küzd Timi. Mivel farfekvéssel született, a csípője sokszor elmozdul, ezen pedig csak a rendszeres torna segíthet.

„Sajnos farfekvéssel születtem, és a csípőm sokszor elmozdul, húz a jobb lábamnál. Csak a torna segít a barátnőimmel” - árulta el az özvegy. Timinek az egyik barátnője erre a problémára egy szakembert is javasolt: a kiropraktőr a gerincoszlopra történő kézzel való ráhatással gyógyít, mivel ezen keresztül elérhető a szervezetet irányító idegrendszer is.

Kopaszodni kezdett

Timi azt is bevallotta, hogy az Amerikában feltett póthajtól szinte teljesen megkopaszodott a homloka körül. Mivel ez nagyon zavarja, felkeresett egy szakembert az ügyben. A kezelés azonban cseppet sem hétköznapi és fájdalommentes: az özvegy hajhagymáit a saját vérével stimulálják.

„A póthaj miatt nagyon sok hajat elveszítettem és szinte megkopaszodtam a homlokomnál. Saját vérinjekcióval stimuláljuk a hajhagymákat. Kicsit fáj pár napig, de azt mondják, hatásos” – fogalmazott az örökösnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?