Létrehozva: 2020.12.02.

Nem szégyen a kétkezi munka: civil állást vállaltak a sztárok!

A koronavírus-járvány mindenki életére komoly hatással volt. Míg korábban magyar sztárjainkat legfeljebb a színpadon vagy a televízióban láthattuk, most már nem meglepő, ha ők állnak a kassza túloldalán.

Összeállításunkban olyan magyar hírességeket gyűjtöttünk össze, akik a jég hátán is megélnek, kesergés helyett pedig inkább a tettek mezejére léptek.

Détár Enikő: árufeltöltő, idősápoló

A színésznőt igazi dívaként ismeri a közönség, pedig Enikőnek nem esik le az aranygyűrű az ujjáról, ha munkáról van szó. A járvány első hulláma alatt gyorsan mérlegelt: színház nem volt, valamiből viszont el kellett tartania magát, ezért civil munkát vállalt.

Détár Enikő
Fotó: HOT!

„Ki akartam próbálni, hogy bírom-e az árufeltöltést! Nekem ebben az a legnehezebb, hogy éjszakai bagoly vagyok, és itt hajnali 6-kor kell kelnem. Az bizony nehezemre esik! Egyébként minden megy simán, amikor az üzletben dolgozom. Rövid szünetek vannak, olyankor beszélgetek azokkal az emberekkel, akik szintén bevállalták ezt a munkakört; klassz munkatársaim vannak. Nem mondok neveket, de találkoztam kollégákkal is: hangtechnikusokkal, színházi emberekkel. Ez egy hatalmas nagyker, nyolcórás a munka. Fél nyolctól négyig vagyunk” – árulta el akkor Enikő a hot! Magazinnak.

Gergely Róbert: lángosfutár

Az énekes hamar belátta, hogy miután a színháza is zárva tart a járvány miatt, sürgősen munka után kell néznie. A szeme sem rebbent, amikor besétált egy lángosozóba, hogy munkára jelentkezzen.

Fotó: Ripost

„Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek” – árulta el a Ripost-nak néhány napja a színész.

Xantus Barbara: maszkeladó

A színésznő az egyik fővárosi bevásárlóközpont maszkos-standjánál dolgozik, jóllehet, az arc kötelező eltakarása miatt először keveseknek tűnhet fel, hogy Xantus Barbara áll velük szemben.

„A színház bezárt és van két gyerekem. Nem bírnék otthon ülni! Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is” – mondta el a Ripost-nak a színésznő, aki azt is elárulta, hogy sokan felismerik, és ez nagyon jó érzés számára.

Tóth Vera: felszolgáló

Az énekesnő már az első hullám elején belátta, hogy idén sajnos kevés lehetősége lesz színpadra állni. Ezért leköltözött a kedveséhez, Zolihoz Palkonyára, ahol besegít a férfi éttermében. Vera nem csak kuktáskodik a szerelme mellett, de az sem derogál neki, ha pincérnőként neki kell kivinnie a finom fogásokat a vendégek asztalához.

“Aki látni akarja, hogy töröm össze magam egy tálca borospohárral, vagy azt szeretné, hogy főzzek neki kávét vagy azt, hogy kitöltsek egy finom pezsgőt egy jó (párom és általam készített) házi ravioli, vagy isteni kovásztésztás pizza mellé, jöjjön hozzánk jövő hétvégén. Óvatosan, minden szabályt betartva nyitjuk a teraszt Palkonyán” – fogalmazott tavasszal Vera.

Mc Hawer: kisbolti kisegítő

A mulatós sztár több, mint húsz éve a pályán van már, de néhány napja olyan mértékben ért a tartalékai végére, hogy még a fővárost is el kellett hagynia. Kedvesével a lány családjának közelébe költöztek Borsod-megyébe, ahol civil munkát vállalnak. Ez nem áll távol Hawertől, aki az első hullámban már kisegített az apósa közértjében.

Fotó: TV2

„Én azt felvállalom, hogy szeretek élni, szeretek költeni. Fanni családja ajánlotta fel a lehetőséget, hogy dolgozhatnék nekik, és Fanni üres szobájában ellakhatnánk” – fogalmazott korábban Mc Hawer.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna véletlenül bejelentette: közük lehetett a moszkvai terrortámadáshoz

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Óraátállítás: Ha azt hiszed, csak a faliórát kell átállítani, van egy rossz hírünk

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét