SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi, kiderült végre, miből él valójában Berki Krisztián

Berki Krisztián egyetlen napszemüvege többet ér, mint egy átlagember havi jövedelme.
  • Szerző: Angie

Berki Krisztián büszke is a vagyonára, és arra, hogy egyszerű tatabányai srácból gazdag médiaceleb lett. De vajon miből futja a luxuséletre?

Berki Krisztiánnak talán van is oka a büszkeségre, hiszen valóban a semmiből küzdötte fel magát. Polgárpukkasztó, nagyzoló stílusával azonban sokaknál kihúzza a gyufát.

Egy, az övéhez hasonló életút kíváncsivá teszi az embert és felmerül a kérdés: hogy csinálta? Miből él?

"Lényegében semmiből” – vágta rá egy korábbi interjúban.

Nekem mindenre megvan a szponzorom. Az egész családom ruházkodására, a kocsikra, de még a húst is kapom valakitől. Minden pénzt, amit keresek, a hobbimra tudom fordítani

– árulta el Berki, aki miután „kitalálta önmagát”, másokat is arra tanít, hogyan lépjenek a nyomdokába. Természetesen a tanácsadás nem ingyenes…

"Jelenleg embereket coachingolok.  Megkeresnek és életmóddal, stílussal, edzéssel kapcsolatban adok nekik javaslatokat. Van egy ember, aki most tart valahol, de ezzel nem elégedett. Akkor segítek neki, és elviszem egy másfajta életbe. Szerencsére nagyon magas az óradíjam. Óránként több mint százezer. Ahhoz, hogy ez érjen is valamit, minimum tíz órára van szükség”

– tudtuk meg Krisztiántól, aki a kíváncsi rajongókon is sok pénzt keres. Megfelelő összeg ellenében szívesen jár országszerte haknizni is vagy ahogyan ő fogalmazta meg: »celebsimogatásra«.

"Az ügynököm szerint a Berki életérzést akarják az emberek. Akarnak látni, akarnak hallani, megfogni, találkozni velem. Nem adok elő semmit, aláírásokat osztok vagy beállok a pultba sört csapolni. Nekem is jó, mert kapok érte százötvenezret, sofőrrel megyek a szórakozóhelyekre, meg nekik is, mert láthatnak”

– mondta az egykori Fradi vezér, aki azért pénzt kér, hogy szórakozni jár. Néhány szórakozóhely például azért fizet neki, hogy egy este megjelenjen, ezzel emelve a hely színvonalát. Állítólag 110 ezer forintot tesz zsebre alkalmanként.

Ha pedig valaki azt szeretné, hogy párjával, Pamelával jelenjen meg, az további ötvenezer forintba kerül az érintettnek. De már a lánya, Natasa Zselyke is keresi a pénzt, hiszen divatmárka arcaként is láthattuk már és mostanában édesanyjával is divatfotózásra jár. Ehhez jönnek hozzá a tévés munkák, így mondhatjuk: megéri Berki Krisztiánnak lenni. Kivéve, ha ezzel az ember felhívja magára az adóhivatal figyelmét is… A NAV nyilvános adóslistáján is szerepel, ugyanis a hivatal nyilvántartása szerint több mint 10 millió forinttal tartozik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?