SZTÁRDZSÚSZ

Nem kockáztatnak: ezt teszi Pécsi, Bodrogi, Sas, Medveczky

Fenekestül felforgatta a hazai sztárvilágot a vészhelyzet: Pécsi Ildikóék, Bodrogi, Sas József és Medveczky is bezárkóztak.
  • Szerző: Ripost

Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos nem mennek sehová, sőt, még fiukkal és kis unokájukkal sem találkoznak a járvány ideje alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Édesjólajosom itthon van, és a helyzethez képest minden rendben. Kéne mennünk a kórházba vizsgálatokra, de úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatunk. Mivel semmi sem életbevágó, így várunk egy kicsit, hátha hamarosan jobb lesz a helyzet„ – kezdte a Blikknek Pécsi Ildikó. „Boltba se megyek, van, aki intézze a bevásárlást, de a kis unokánkat sem láthatjuk, ami azért nem könnyű, hiszen annyi boldogságot hoz az életünkbe. Ki se tesszük a lábunkat a kapun, eszem ágában sincs meghalni, elvagyunk a kertben, etetjük a madarakat, és nézzük a kutyákat, hogyan játszanak. Egy kicsit sajnálom, hogy a 80. születésnapomat, ami májusban lesz, nem ünnepelhetem azokkal, akikkel szeretném, de majd a 81.-et, na ott mindent bepótolunk!”

Sas József tavaly nyár óta az otthonában gyógyul az agyvérzése után, így külön orvosi csapat járt hozzá.

Fotó: Markovics Gábor

„Izoláltuk magunkat, hetente egyszer járok csak boltba, mert muszáj bevásárolni, de ha van segítségem, akkor még ennyiszer sem kell kimozdulni. A nagyobb baj az, hogy leszűkült Jóska gondozói köre, mert volt olyan, akinek most annyi munkája van, hogy ha akarna, akkor se tudna jönni hozzánk” – mondta a humorista felesége.

Bodrogi Gyula is szigorúan betartja a szabályokat:

Fotó: Markovics Gábor

„Itthon vagyok, betartom a szabályokat. Nem találkozom senkivel, de szerencsére nem érzem magam magányosnak, ha valakivel beszélni akarok, felhívom telefonon. Angéla bevásárol nekem itt a közelben, szóval egyelőre semmi pánik nincs bennem, ebben a helyzetben annyi a különleges, hogy nem megyek sehová„ – mondta Bodrogi.

Medveczky Ilona táncművésznőnek egyedül a négy kutyusa ellátása fontos, egyébként semmit nem változtak a mindennapjai.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Nincsen családom. Ki se mozdulok itthonról, viszont a kertemben rengeteg a munka. Viszont a négy kutyám miatt 600 kiló csirkenyakkal, lábbal és farháttal telepakoltam a fagyasztót. Magamnak nem csinálok nagy főzést, eszem, ami van” – mondta Ilona.

És ezeket olvastad már?