SZTÁRDZSÚSZ

Nem kímélik az emberek a terhes Csobot Adélt

Pár hete derült ki a 21 éves énekesnőről, hogy terhes, mégis végig gőzerővel csinálja a Sztárban sztárt. Csobot Adél kismamaként is hősiesen ugrál a színpadon, ám a mûsor nézői a legkevésbé sem értékelik a munkáját.
  • Szerző: MF

Úgy tűnik, hogy x-faktoros csillogása és népszerűsége már a múlté, ugyanis a nézők egyre nehezebben tolerálják Csobot Adélt a képernyőn. Mióta kiderült a terhessége, még nagyobb célpont lett, és gyakorlatilag minden adás alatt azt követelik a nézők, hogy ő legyen a Sztárban sztár kiesője.

  • "Szörnyű ez a tehetségtelen, nyávogós, csúnya Adél. Mikor esik már ki ez a nyomorult kis p*csa? Undorító!!!"
  • "Hamis volt, és sajna pár hete elég langyoskán teljesít... Én egyébként bírom és kedvelem, ahogyan énekel.... de pár hete csalódás."
  • "Ennek a csajnak még mindig nincs hangja! Borzalmas! Valaki nagyon nyomja, mert már hetekkel ezelőtt ki kellett volna esnie!"
  • "Elgondolkodtató hogy miért kap mindig tingli-tangli nótákat, és nem a nagy énekesek hatalmas dalait!!!!!!"
  • "Semmit nem érő hang nélküli senki!"
  • "SZ*R vagy CSOBOT! HÚZZÁL HAZA! Rég nem illesz már bele a műsorba a nagy tehetségek közé!"
  • "Szánalmas vagy! Kati kiesett miattad, pedig ő egy igazi énekesnő..te pedig egy hisztis p.csa! Gratulálok, remélem jövőhéten kiesel VÉGRE! Be sem kellett volna hívni ebbe a műsorba!!!"
  • "Egyébként,ha annyira jó énekes lenne,akkor lennének saját számai,de jóformán senki sem tudta ki az a csobot adél,amíg ebbe a csaló műsorba meg nem hívták."

Ilyen, és ezeknél keményebb kommentek árasztották el Sztárban sztár Facebook-oldalát. Pedig Adélnak nyugalomra lenne szüksége most, hogy várandós, hiszen az ellene irányuló negatív hangulat valószínűleg megviseli idegileg. Ami a babára sem lesz jó hatással hosszú távon.

 

Csobot Adél a 2012-es év egyik legtöbbet játszott dalával, a Call me maybe-vel kezdte a mai versenyt. A zsűri többnyire...

Szerző: Sztárban sztár2015. november 15.

Holott épp elég lenne neki az a megterhelés is, amit a műsor jelent. Hiszen a kismama nem is kíméli magát, mindent megtesz azért, hogy megfeleljen a nézőknek és a zsűrinek egyaránt. Igyekszik úgy tenni, hogy ne a terhes nőt lássák benne, hanem a profi előadót.

Nem szeretném, ha az állapotom pozitív vagy negatív irányba befolyásolná a produkcióim megítélését

- mondta Adél a bejelentésük utáni napokban a Borsnak.

Most vasárnap is mindent beleadott, végigugrálta a produkcióját Dollyként. Liptai Claudia meg is említette, hogy meglepő azt látni, hogy egy kismamát rángatnak a színpadon, Tilla pedig megjegyezte, hogy a gyerek biztosan megtanult bukfencezni abban a 3 percben.  Jövő héten sem lesz könnyű a feladata az énekesnőnek, mivel Oszvald Marikaként kell színpadra állnia.

A vasárnapi adásban ő és Wolf Kati kullogtak a mezőny végén, de végül Adél maradt bent a versenyben, ami ismét hatalmas felháborodást keltett a nézőkben.

A kialakult helyzetről lehetetlen nem tudomást venni. Adél nap mint nap szembesül azzal, hogy lassan egy fél ország szidja, és folyamatosan kritiálják. Annak ellenére, hogy terhesen is mindent megtesz azért, hogy tökéletes legyen az összes produkciója.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?