SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mit mondtak az edzőteremben a magyar énekesnőnek

A szaxofonos-énekesnőről kevesen gondolnák, hogy soha életében nem járt konditeremben, hiszen csúcsformában van! Most mégis lemerészkedett!
  • Szerző: Doris


Marcellina húszéves kora óta tudatosan odafigyel az alakjára. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy sanyargatná magát, hiszen mindent eszik, amit megkíván. Amikor viszont úgy érzi, kicsit elszaladt vele a ló, egy napig léböjtkúrát tart vagy csak gyümölcsöt eszik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Edzőteremben viszont még soha életében nem járt, ezért kicsit izgult, amikor belépett a budapesti konditerem ajtaján. Az énekesnőt a kísérte el élete első edzésére!

Fotó: Keller Mátyás

„Először nem éreztem magam annyira felszabadultnak, azt hittem, mindenki azt nézi, milyen ügyetlen vagyok. Azon viszont meglepődtem, hogy nem csak a fiatalabb korosztály képviseli magát. Velem szemben például egy érettebb férfi sportolt, feltűnt, hogy mosolyog rám. Azt hittem, azért, mert valamit rosszul csinálok, de végül megszólított: azt mondta, hogy évtizedekkel ezelőtt látott, és azóta sem változtam semmit. Ez nagyon jól esett” – mesélte a -nak Marcellina, aki főleg a felsőtestét és a karizmait dolgoztatta meg az izzasztó edzésen.

Fotó: Keller Mátyás

Az énekesnő egyébként kifejezetten édesszájú, ezért különös taktikát alkalmaz. Van egy úgynevezett etalon nadrágja, amibe minden körülmények között bele kell férnie.

Fotó: Keller Mátyás

Nos, ezzel eddig nem volt semmi probléma, és ha Marcellina a jövőben is ilyen komolyan veszi az egészséges életmódot, akkor nem is kell tartania a hízástól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?