SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi történt a reptéren Horváth Tamással

Nyaralásból jött haza, amikor a reptéren arabnak nézték az énekest.
  • Szerző:

Paradicsomi helyre utazott felségével szeptember közepén Horváth Tamás. A Sztárban sztár leszek! mestere ezúttal Egyiptomot választotta úti célként, ahol rengeteg kalandban volt részük. Úszott cápákkal, delfinekkel, de nem mindenki hitte el, hogy mindez újdonság volt neki. A reptéren ugyanis helyinek nézték. Az énekes a -nak elárulta, nem ez volt az első eset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nálam ez mindennapos. Amikor Törökországban nyaraltunk egy német turista odajött hozzám és megkérdezte, hogy mennyibe kerül a kulcstartó. Mondtam neki, hogy nem tudom, mert én is nyaralok” – kezdte egy vicces sztorival az ítész, majd folytatta.

„Ez mindig így van, de érthető, főleg amikor megnő a szakállam. Sötétbarna a szemem, barna a hajam és a bőröm is kreol. Pár óra napozás után úgy nézek ki mint egy beduin. Viccet félretéve, hajlamosak összetéveszteni az arabokkal is. Ez történt most is az egyiptomi nyaralásunk után. A reptéren az egyik biztonsági őr arabul beszélt hozzám. Valamit nagyon kérdezgetett az útlevelekkel kapcsolatban, de rá kellett szólnom, hogy nem értem. Kértem, hogy angolul próbálja meg, mert nem tudok arabul. Azt hitte, hogy szórakozok vele” – mesélte Tamás, aki, okulván a helyzetből, azóta megtanult néhány kifejezést, mondván: a jövőben még jól jöhet.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a keddi lapszámában.

És ezeket olvastad már?