SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi nélkül nem mer utcára lépni Esztergályos Cecília

Bár a 74 éves színésznő remek formában van, tisztában van vele, hogy bármikor megtörténhet a baj.
  • Szerző: Doris

Esztergályos Cecília igazán nem panaszkodhat, hiszen egyszerűen nem fog rajta az idő. 74 évesen is az egyik legaktívabb magyar színésznőnek számít, nyolc előadásban játszik, rengeteget utazik, közben odaadó feleség.

Korára talán csak az emlékezteti, hogy lecserélődtek táskájának kötelező tartozékai. Míg korábban arckrémekkel és sminkkészlettel volt tele a ridikülje, most már egészsége került előtérbe.

"Ahogy egy fiatal nő táskájában sminkkészlet van, úgy egy idősebb színésznőnek vérnyomásmérő és vérnyomáscsökkentő az elengedhetetlen. Anélkül nem szabad elindulni, bárhol játszom, mindig velem van. Így ha Isten ne adja, felmegy a vérnyomásom, tudom, hogy mit kell bevenni”

- nyilatkozta a 24.hu-nak az elővigyázatos művésznő, akinél 60 éves korában állapították meg, hogy beteg.

"Örülök, ha dacára a koromnak nagy szerepet játszhatok. Szerencsére jól vagyok, az egészségemre külön nem figyelek, ha csak ő nem figyelmeztet engem. Reggel és este beveszem a gyógyszereket, közben meg élek ezerrel. 60 éves voltam, amikor megállapították, hogy beteg vagyok. Akkor három napig belehaltam a dologba, aztán összeszedtem magam, kezelésekre jártam és kész. A rosszról nem szabad beszélni, mert bevonzza az ember”

- vonta le a tanulságot Esztergályos.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?