SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi hiányzott Dubajban Kis Grófónak

Emlékezetes minivakáción van túl Kis Grófo, aki január elején kerekedett fel, hogy a testvérével és egyik barátjukkal elszökjenek a hideg elől. Úti célul a fényűzésről ismert Dubajt választották. Bár a mulatóskirály mindennel meg volt elégedve, egy dolgot nagyon hiányolt.
  • Szerző: Doris

Kis Grófo nem véletlenül utazott el Dubajba: úgy határozott, hogy egy igazi pasis kiruccanás keretein belül fedezi fel a várost. Májusban ugyanis visszatér, hiszen az egész családnak akkor lesz a születésnapja. Nemcsak a mulatóskirály bulizik majd akkor hatalmasat, de kislányának, Tündének is ott ünneplik az első születésnapját. Így a bulibárónak most volt bőven dolga, fel kellett térképeznie a környéket, hogy megtalálják a legjobb éttermeket és parti helyszíneket. De természetesen pihenni is volt ideje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Mondanom sem kell, remek érzés volt január elején elutazni a harminc fokba. Csodálatos élményekben volt részünk, óriási mulatásit csaptunk. Rengeteg itt élő magyarral összeismerkedtünk, így már egy fellépésemet is elkezdtük szervezni Dubajban! Sokat napoztam, de még nem barnultam le annyira, ezért alig várom, hogy májusban visszatérjünk” – kezdte a -nak Grófo, aki egy gyönyörű négycsillagos hotelben szállt meg a fiútársasággal.

A legemlékezetesebb buli az volt a számára, amikor egyik este felkerekedtek és meg sem álltak egy olyan különleges szórakozóhelyig, ahonnan beláthatta az éjszakai fényben pompázó, nyüzsgő várost.

Egy dolog volt csupán, amivel a hazai ízekhez szokott Grófo cseppet sem volt megelégedve: ez pedig a dubaji gasztronómia. Ott ugyanis leginkább a hamburgerek, szendvicsek a népszerűek, mindenki a street foodot isteníti, amiért Grófo egyáltalán nem volt oda.

„Én nem szeretem a hamburgereket, a tradicionális ízeket kedvelem. Dubaj nagyon tetszett, csak kár, hogy nincs töltött káposzta. Ezért, amikor január kilencedikén hazaértünk, édesanyám azzal várt minket. Isteni volt, most is épp azt falatozom” – mesélte lapunknak a fiatal énekes, aki rendkívül elfoglalt, így a téli vakáció után ismét rengeteg fellépés várja.

A vakáción készült fotókat keresd a hétfői számában!

 

És ezeket olvastad már?