SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi fogadta az Oscar-díjas magyar film főszereplőit

Az Oscar-gálán kívül nagyon sok izgalom várta a Mindenki címû film két főszereplőjét, Gáspárfalvi Dorkát és Hais Dorottyát. A hatalmas kalandot így éli meg a két tinilány.
  • Szerző: Ripost

Életében nem látott ekkora pompát és csillogást a Mindenki stábja, akik még mindig nem ocsúdtak fel a pozitív sokkból - Oscar-díjat nyert a filmjük! Utolértük az egyik főszereplőt, Gáspárfalvi Dorkát, hogy tartson egy rögtönzött élménybeszámolót.

„Gyönyörű a szálloda – kezdte mesélni a %RIPOST%-nak Dorka – a Millenium Biltmore Hotelben vagyunk elszállásolva egy gyönyörű lakosztályban, ahol hatalmas franciaágyunk, óriási tévénk, és legfőképpen csodálatos kilátásunk van. Reggelit minden nap kapunk, viszont a többi étkezést magunknak kell megoldanunk.”

Persze az idejüket igyekeznek minél tartalmasabban tölteni, így már reggel ki mentek a napsütésbe:

„Los Angeles csodálatos hely, általában gyönyörűen süt a nap, és ilyenkor kimegyünk a közeli játszótérre edzeni, nyújtani, hogy azért ne nagyon maradjuk el az artistaképző tempójától."

„Ezen kívül, ami talán a legjobban tetszik nekem, az az Óceánpart. Imádunk ott mezítláb sétálni, meg rugdosni a habokat. ha minden igaz a hátralevő időben még ellátogatunk a Hollywood felirathoz, és talán bejutunk Disney Landbe, vagy a Universal stúdióba!" - zárta le lelkesen a mondandóját a %%-nak Gáspárfalvi Dorka

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?