SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi derült ki Kulcsár Edina gyermekéről

Kulcsár Edina számára kisfia a legkülönlegesebb, azonban meglehet, hogy ez elfogultság nélkül is kijelenthető.
  • Szerző:

Kulcsár Edina hatalmas felfedezést tett a minap. Az egykori szépségkirálynő szerint kisfia, Medox különleges képességekkel bír.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor /

Kutatások valóban alátámasztják, hogy a balkezes emberek némiképp mások mint a jobbkezes embertársaik. A büszke anyuka Instagram oldalán dicsekedett el.

„Most a magam megnyugtatásáról szóló posztot láthatjátok és olvashatjátok. Egy ideje biztosak vagyunk abban, hogy ballábas a gyermekünk, hiszen nap mint nap órákat kell focizni vele, így elég időnk volt megállapítani ezt a tényt. Gondolom mondanom sem kell, hogy az apukája ennek mennyire örül. Egy ideje figyeljük azt is, hogy melyik kezét használja inkább. Itt is a bal kéz bizonyul neki a jobbnak. Sokáig ezt nem tudtuk hova tenni, hiszen a családunkban mindenki jobbkezes ráadásul abban a hitben voltunk, hogy neki nem lesz annyira jó ez a balkezesség, de most utána olvastam pár dolognak és teljesen megnyugodtam. Különböző tanulmányokból az derült ki, hogy a balkezesek jobbak a problémamegoldásban, gyorsabban jár az agyuk, gazdagabb a szókincsük, és magasabb az IQ-szintjük. Sőt! A zsenik között sokkal több a balkezes” – áradozott Kulcsár Edina.

Most a magam megnyugtatásáról szóló posztot láthatjátok és olvashatjátok.😅💁🏻‍♀️ Egy ideje biztosak vagyunk abban, hogy ballábas a gyermekünk, hiszen nap mint nap órákat kell focizni vele, így elég időnk volt megállapítani ezt a tényt. Gondolom mondanom ( írnom ) sem kell, hogy az apukája ennek mennyire örül. ,, Ritka a jó ballábbas focista..😉 “ Viszont! Egy ideje figyeljük azt is, hogy melyik kezét használja inkább. Itt is a bal kéz bizonyul neki a jobbnak. Sokáig ezt nem tudtuk hova tenni, hiszen a családunkban mindenki jobbkezes ráadásul abban a hitben voltunk, hogy neki nem lesz annyira nem jó ez a balkezesség, de most utána olvastam pár dolognak és teljesen megnyugodtam. Különböző tanulmányokból az derült ki, hogy a balkezesek jobbak a problémamegoldásban, gyorsabban jár az agyuk, gazdagabb a szókincsük, és magasabb az IQ-szintjük. Sőt! A zsenik között sokkal több a balkezes, mint a jobb, amit arra vezetnek vissza, hogy a jobb agyfélteke felelős a kreatív gondolkodásért. Ez az agyfélteke az, ami a bal kezet irányítja. Szóval lehet, hogy Medox zseni lesz.🤪 Viccet félretéve, gondoltam megosztom veletek, hogy mire jutottam, hátha más anyuka is figyeli a gyermekét és hasonlóan nem tudja hova tenni azt, hogy a gyermeke balkezes. Semmi baj nincs.😇 Látott már ilyet a világ és szerintem a fentebb leírtak, nagyon is jól hangoznak.🤓 #balkez #ballab #szeposszeallitas #perszelehethogyezmegvaltozik #alababanbiztosvagyok

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?