SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, hogy ünnepeltek a magyar sztárapukák

Különleges vendégek érkeztek az idei apák napján egy budai étterembe. Oláh Gergő, Kerekes József és Kiss Ernő Zsolt színművészek családjukkal együtt ünnepeltek.
  • Szerző: Doris

A magyar művész apukák pontosan tudják, hogy hektikus munkaidejük miatt kevesebb időt tölthetnek a gyerekeikkel. Ezért két kisgyermekes művészcsalád is úgy döntött, hogy az elmúlt hónapok bezártsága után egy népszerű budapesti étteremben töltik az apák napját. Oláh Gergő, Kerekes József és a Jóban Rosszban sztárja, Kiss Ernő Zsolt is együtt ünnepelt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

„Még gimnazista koromban jártam itt utoljára, de nagyon kellemes élmény volt visszatérni családosként is. A tópart és a zöld környezet miatt szinte olyan érzésünk volt, mintha egy tengerparti kiránduláson vettünk volna részt. A kislányunk, aki máskor unatkozik az éttermekben, most igazán elemében volt, alig tudtuk elcsábítani az ugrálóvártól és nagyon élvezte a gofri sütést is. A remek ételek, a gyors, figyelmes kiszolgálás tényleg gondoskodtak arról, hogy az egyik legkellemesebb apák napját töltsük el együtt a családommal” – nyilatkozta Kiss Ernő Zsolt színész.

Fotó: Schumy Csaba

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?