SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek: Nézz bele a magyar tévés álomnyaralásába

Csodás három hetet töltött el gyerekeivel a tengerentúlon Jaksity Kata. A csinos mûsorvezető részletesen beszámolt a vakáció részleteiről.
  • Szerző: BDF

Túl van házassági válságán, ismét a régi Jaksity Kata! Az ATV műsorvezetője minden erejével azon munkálkodik, hogy újraépítse életét. Az elmúlt hónapokat is a vakáció megszervezésével töltötte el.

„Lassan nyolc-kilenc éve, minden nyáron az USA-ban nyaralunk. Három hetet töltöttünk kint Floridában az egyik barátnőmnél” – kezdte a %%-nak Kata.

Mivel a család a mozgalmas vakációk híve, bárhol járunk, felfedezzük a számunkra ismeretlen tájakat. Ez most sem történt másképp.

"Elmentünk az Everglades Nemzeti Parkba, ahol kicsit a Miami helyszínelőkben érezhettük magunkat, ugyanis felszálltunk azokra a jellegzetes hajókra, amelyeket többször láthattunk a sorozatban is. Ellátogattunk Key Westre, megnéztük Hemingway házát, de voltunk Orlandóban, és a fiúk kedvéért benéztünk az Universal Studioba is – és persze a strandolás sem maradhatott el” – számolt be élményeikről a műsorvezető, aki hozzátette, gyermekei imádják Amerikát, egyre gyakrabban kérlelik édesanyjukat, hagyják hátra Magyarországot, hogy a tengerentúlon kezdjenek új életet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?