SZTÁRDZSÚSZ

Nem figyelt az intő szavakra Rékasi, baj is lett belőle

Az orvosok, a kollégák és a rajongók is arra kérik hónapok óta Rékasi Károlyt, hogy pihenjen és erősödjön még, ne siettesse a visszatérését. Õ azonban senkire nem hallgatott, és megtörtént a baj.
  • Szerző: The_M

A júniusban motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly gyógyulása már-már orvosi könyvekbe illő csoda. Ugyanis hihetetlen sebességgel regenerálódik a teste. Ami viszont nem azt jelenti, hogy elpusztíthatatlan, és nem kell magára vigyáznia. De ezt egyedül ő nem hajlandó elfogadni.

Amikor az elmúlt hetekben bejelentették, hogy újrakezdi a forgatást a Barátok közt stábjával, majd a színpadra is visszatér, mindenki aggódni kezdett. Rajongói a Facebookon egyfolytában arra kérlelték, hogy pihenjen még, és folytassa a rehabilitációját, nehogy még nagyobb baj legyen. Sőt maguk az orvosai sem nézték jó szemmel, amit a színész művel. Hiába tudják, hogy mennyire kivételes a testi és akaratereje. De a szakmában is ellenérzésekkel fogadták Rékasi munkába állását. Õt magát ugyan nagyon szeretik és várták vissza, de ők egy egészséges Karit szeretnének visszakapni.

Rékasi azonban nem hallgatott senkire, és a még mindig tartó kezelései mellett dolgozni kezdett, ugyanúgy, mint balesete előtt. Most pedig kiderült, hogy ez néhány hete vissza is ütött, ugyanis kifordult a műtött lába, és a combcsontjában lévő három csavarból kettő eltörött. Ami akár újabb műtéttel is járhat. A népszerű színművész viszont a történtek ellenére is folytatja a munkát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?