SZTÁRDZSÚSZ

„Nehéz visszazökkenni” – újra színpadra áll a kómából visszatért Demjén, itt lép fel ma este

A halál torkából tért vissza Demjén Ferenc: átesett egy csípőműtéten, egy agyérgörcsön, még kómában is volt. Mostanra azonban már jól van, újra találkozhat vele a közönség.
  • Szerző: Ripost

A 73 éves Demjén Ferenc sok betegséggel küzdött meg az elmúlt időszakban. Volt egy csípőműtétje, agyérgörcse, kómába esett, de sikerült mindebből újra talpra állnia. A koronavírus – járvány előtt tavaly év végén már hatalmas bulit tartott az Arénában, majd mivel a rendezvények elmaradtak, ismét pihenőpályára került. Most azonban újra színpadra lépett, legutóbb Siófokon – írja a Blikk.

Fotó: Bors

A lapnak adott interjújában az énekes kitért arra is, hogy nehéz volt számára visszazökkenni újra a koncertek világába.

„Az elején kicsit nehéz volt megteremteni a kapcsolatot a közönséggel és megszokni, hogy a nyári melegben rám olvad a fellépőruha. Ráadásul a reflektorok fényében az összes szúnyog kiszemelt magának, de gyorsan belejöttünk és egy remek hangulatú este kerekedett belőle. Ez talán Siófok és a Balaton varázsának is betudható” - magyarázta, majd arról is beszélt, hogy balatoni koncertjein már egyedül lép fel, ezért némi pihenőt „csempésznek” a show-ba.

Hétfő, azaz ma este pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon láthatják a rajongók.

A koncerteken azonban a koronavírus-járvány miatt nem vehetnek részt annyian, amennyien szoktak.

„Ez egy rendkívüli állapot, nekem és a közönségnek is új. Érezhetően van félelem az emberekben, amit én jogosnak tartok, de emiatt úgy vélem, sokan nem mernek jelenleg koncertre járni. A legfontosabb most az, hogy visszacsalogassuk őket a nézőtérre úgy, hogy közben betartjuk a szabályokat.” – mondta a lapnak.

Az énekes ennek ellenére rendkívül látványos fellépésre készül.

És ezeket olvastad már?