SZTÁRDZSÚSZ

Nehéz döntés: elhagyta családját a TV2 sztárja

A legkeményebb időszakban lépett le a családfő. Az okokról vallott!
  • Szerző: BDF

Magára kellett hagynia családját Erdei Zsoltnak!  A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökeként a napokban Ukrajnába szólított a kötelesség.

"Pénteken kezdődött Harkovban a férfi elit ökölvívó Európa-bajnokság,

ami hat napot jelent számomra a családomtól távol, de valahogy megoldjuk.

"A testvéreim és Gréta nagymamája sokat segít, és a párom valahogy kilogisztikázza ezt az egy hetet" – mondta bizakodva a sportoló a Lokálnak, aki az Eb-ről visszaérkezve azonnal a kórházba siet majd, kisfiához, Vilmoshoz.

Alakulgat a picike, de még az orvosok sem tudják, hogy mikor jöhet haza. Minden rajta áll!

"Negyven dekát hízott a születése óta, szépen gyarapszik. Réka szoptatja, de cumisüvegből is tud inni a kisfiam, viszont a táplálék nagy részét még szondán keresztül kapja. Reméljük, a szonda hamarosan teljesen elhagyható, a súlya pedig tovább gyarapszik, hogy minél előbb otthon lehessen. Alig várom, hogy hazavihessük!" – mondta Madár, aki boldog, hogy kisfia egyre jobban van, de nagyon elfáradt az embert próbáló hetekben.

A kisfiam kikerült az intenzív osztályról és átkerült egy másik kórházba, ami nagyon jó hír. Viszont az nem, hogy így még nehezebben tudom őt látogatni.

"Sajnos nem tudok annyiszor bemenni hozzá a kórházba, ahányszor szeretnék, mert a munka mellett a gyerekekkel, Viktorral és Grétával is igyekszem annyi időt tölteni, amennyit csak tudok. Otthon most én tartom a frontot, míg a kórházban a picinél Réka. Esténként azért igyekszem ott lenni velük a kórházban."

Erdei Zsolt kisfia, Vilmos koraszülöttként látta meg a napvilágot május 18-án. Születése után lélegeztetőgépre került. A szülők pedig kemény hetek elé néztek. Madár szerint hamarosan túl vannak a nehezén, kisfia ugyanis napról napra erősebb.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?