SZTÁRDZSÚSZ

Napokig éhezett a sztár, majdnem belehalt a válásába

Egy héten át csak teát és vizet fogyasztott a hollywoodi szépfiú, miután véget ért 8 éves házassága.
  • Szerző: KF

Most először beszélt a válását követő nehéz napjairól Ashton Kutcher: a színész barátjának, Dax Shephardnak mesélte el, hogy egy hétre elvonult a montanai hegyekbe, Big Sky-ba, és remeteként élt, hogy feldolgozza a válást.

 

Nem ettem, nem ittam, csak teát és vizet. Nem vittem magammal a számítógépem, a mobilom, semmit. Magam voltam, így nem is beszéltem. Csak egy jegyzettömböm, egy tollam, a tea és a víz volt nekem egy héten át

- mondta Kutcher, aki 27 évesen, 2005-ben vette feleségül az akkor 42 éves Demi Moore-t. A pár kapcsolata már 2011-ben megromlott, de csak 2013-ban sikerült lezárniuk a válást.

 

Bár az étel hiánya miatt többször is hallucinációk gyötörték, és az egészsége is veszélybe került, Kutcher elmondása szerint "nagyszerű" volt az az egy hét, amit egyfajta tisztítókúraként élt meg - lelkileg is.

A magányos napok alatt ugyanis a jegyzettömbjében számba vette összes korábbi kapcsolatát, a nők neve mellé azt is lejegyzetelte, hogy mit bánt meg, miért kéne bocsánatot kérnie egykori párjaitól.

Mindegyiküknek írtam egy személyre szóló levelet, a hetedik napon pedig legépeltem és elküldtem nekik. Így már tiszta lappal mehettem tovább

- mondta a színész.

A továbblépés sikerült: Kutcher 2015-ben vette feleségül kolléganőjét, Mila Kunist, akitől két gyereke született. A boldog család nyáron Magyarországon járt, a színésznő itt forgatta legújabb filmjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?