SZTÁRDZSÚSZ

Nagyon menő Voith Ági: Ezt biztosan nem gondoltad volna róla

A Jászai Mari-díjas színésznő imád szörfözni az interneten, kommentelgetni, kiosztani vagy dicsérni azokat, akik rászolgálnak.
  • Szerző: BDF

Például az angol királyi család sorsát is szívén viseli Voith Ági. Ha Harry hercegről, II. Erzsébetről vagy Dianáról van szó, nem rejti véka alá a véleményét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

„A Facebook az én pletykalapom. A royal nagyon érdekel, a tévében is nézem. És igen, én bizony be­írom, amit gondolok. Ha véleményem van, vállalom” – mondta nevetve a Borsnak Voith, aki azt is elárulta, hogy miért bosszankodik azon, hogy Harry és Meghan megszabadult királyi kötelezettségeitől, pénzügyileg függetlenné válik és Ka­nadába költözik.

„Megmondom, miért bosszant. Ott ez a kilencvenhárom éves királynő és a férje, Fülöp, aki kilencvennyolc éves. Ráadásul nemrég jött ki a kórházból. Bosszantott, hogy karácsonykor nem látták őket a dédszülők, aztán otthagyják őket, mint eb a Szaharát?! Az a nő tudta, hogy kihez megy feleségül. Meghan semmit nem veszít, csak Harry, ezért nekem nagyon nem szimpatikus. Egy színésznőcske volt, mondom én, a színésznő – ka­csintott nevetve, majd hozzátette:

Ha már odament, és elcsábította ezt a szerencsétlent, akkor vállalja azt, ami vele jár. Vagy a királynő ked­véért várhatott volna egy-két évig. Arra is gondolok, nem akarta megvárni, míg Vilmos kerül a trónra, mert ő nem lett volna olyan kegyes, mint Erzsébet. Elvették tőlük a királyi fenség címet. Mikor volt Meghan királyi fenség?! Úgy érzem, ez a kapcsolat nem tart egy életen át. Nagyon nem szimpatikus ez a nő. Imádják az angolok a királynőt, és én is felnézek rá. Szeretem a történelmet, rendkívül fontosnak tartom a tradíciókat. Nem kellett volna felrúgni azokat” – bosszankodott a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?