SZTÁRDZSÚSZ

Nagy volt az ijedtség, külföldön kerestek orvost Gáspár Beának

Győzike felesége a családja miatt vállalta be az életmentő műtétet, ami szerencsére jól sikerült.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Gáspár Beát néhány napja operálták meg, gyomrának közel 80 százalékát távolították el. A műtét szerencsére jól sikerült, ám ezt szörnyű hónapok előzték meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Beánál 2017-ben diagnosztizáltak pajzsmirigy-alulműködést, és hiába keresték fel az ország legjobb specialistáit, senki sem tudott rajta segíteni. A család végül annyira kétségbeesett, hogy már külföldön kutattak orvosok után.

Ráadásul Beáék családjában sajnos szinte mindenkinél előfordult a cukorbetegség is. Sőt, a nagyszülők halálát is ez okozta. Evelin is örökölte a hajlamot, de Beán már komolyan jelentkeztek a tünetek. Nem tudott reggelente felkelni az ágyból, folyamatosan fáradtnak érezte magát. Viszont a diétáját sem tartotta be, és a gyógyszereit sem szedte. Végül odáig fajult a dolog, hogy Bea kénytelen volt kés alá feküdni. Az operációt egy vidéki kórházban végezték el.

„Úgy láttam, Győző sokkal jobban félt és izgult, mint én. Igazából nem is a műtét miatt aggódtam, hanem hogy mennyire változik meg az életem utána. Milyen fájdalmaim lesznek, mennyire tudom majd élvezni az ételeket, miről kell majd lemondanom” – mondta a hot! magazinnak Bea, aki bízik benne, helyrejön az egészsége a műtét után.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?