SZTÁRDZSÚSZ

Nagy változás előtt áll a magyar sztáranyuka, ennek sírás lesz a vége

A csinos sztáranyuka sokkal érzékenyebb, amióta édesanya lett.
  • Szerző: Ripost

Nagy Adri kisfia, Beni lassan már másfél éves lesz. „Hihetetlen, hogy szalad az idő” – kezdte a -nak. A sztáranyuka elárulta, hogy már nézegetik a környékükön lévő bölcsődéket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„A bölcsit nagyon jó dolognak tartom, abszolút foglalkoztat bennünket. Persze nem magam miatt. Azt látom, hogy én már kevés vagyok Beninek. Olyan, mint egy kis minifelnőtt. Kiegyensúlyozott gyerek, és mindenre nyitott. Már tud beszélni is, és mondja, amire éppen szüksége van. Igényli a társaságot, a gyerekközeget, és mindenkivel nagyon jól eljátszik. Persze nem sietünk a beíratással” – magyarázta lapunknak a színésznő, aki hozzátette, lelkileg biztosan megviseli majd kisfia első bölcsődés napja.

„Amióta anya lettem, elég érzékeny vagyok. Már a gondolatától is elsírom magam” – mondta elérzékenyülve Adri, akinek azért szerencsére van még ideje felkészülni a nagy napra.

Átlagos hétköznapok egy másfél évessel és egy kutyával, de már megtanultam nem kiborulni. Kilöttyen, leesik és van, hogy így eszi meg. 😅🤦🏽‍♀️ Hiszem, hogy nem minden kosz és baktérium okoz betegséget! Egy kisgyermek immunrendszerének szüksége van jó baktériumokra is! Ti melyik típusba tartoztok? Akik mindent fertőtlenítenek vagy ehet a gyerek egy kis homokot? 🙃 Ha szeretnétek, most akár meg is mutathatjátok nálatok milyen, ha koszos a gyerek, és nyerjetek akár egy 2 napos családi pihenést Bobórszágba, a gyerekbarát Kolping Hotelbe ellátással! Részletekért katt a @Greenbiotic oldalára😊 @greenbiotic #greenbiotic #eletbarat #ökoháztartás #kolpinghotel #dm_magyarorszag "

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?