SZTÁRDZSÚSZ

„Nagy szükségünk volt a reményre” – így viseli a terhességet Berki Mazsi

Mazsi terhessége a hetedik hónapba lépett, a híresség fejében azonban fel sem merül, hogy édes semmittevéssel töltse az idejét. Egy költözés kellős közepén vannak, és bár vigyáz magára, kiveszi a részét a feladatokból.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián felesége, Mazsi tele van energiával, jön-megy, intézkedik, és ebben az egyre kerekedő pocakja sem akadályozza. A Bors szerkesztőségében vendégeskedő influenszert arról kérdezték a lap munkatársai, hogyan viseli a babavárást?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Fizikailag teljesen jól vagyok, teszem a dolgom, és csak akkor állok meg, ha a babám jelez a pocakban” – mondta a Borsnak Berki Mazsi. „Mondjuk ha akarnék sem pihenhetnék túl sokat, hiszen éppen egy költözés kellős közepén va­gyunk. Jól bírom a terhelést, az éjszakákat például végigalszom, a kicsi kora estétől hajnalig alszik a pocakomban. Az aktivitásból még nem tervezek visszavenni, egyszerűen nem bírok egy helyben ülni. A nyár közepén a kánikulában például kénytelen voltam egy pár napig otthon maradni, mert nagyon megviselt a hőség, alig vártam, hogy vége legyen.”

Fotó: Instagram

Mazsi szerint a babavárás számára édes teher, a kicsi pont akkor jött az életükbe, amikor a legnagyobb szükség volt rá.

„Sokáig próbálkoztunk, eredménytelenül. Nagyon nehéz évünk volt a 2020-2021-es, Krisztián ügyei miatt is, aztán váratlanul megfogant a babánk. Azt gondolom, hogy ebben a zaklatott időszakban pont akkor jött a kicsi, amikor nagy szükségünk volt a reményre, a boldogságra. A babavárás pozitív energiákkal tölt fel minket. Talán pont ezért viselem ilyen jól fizikailag és pszichésen is terhességet.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?