SZTÁRDZSÚSZ

Nagy nehezen végre talált egy nőt magának a TV2 sztárja

A Rising Starban feltûnt jóképû énekes egy miskolci fellépésen ismerte meg kedvesét. Szerelem volt első látásra! Két hónapja tart a boldogság.
  • Szerző: B.D.

Úgy tűnik, hogy a 22 éves Peter Srámekre végre rátalált a boldogság. Két hónapja, karácsonykor megismerkedett egy lánnyal, akivel azonnal egymásba szerettek.

Pedig először kedve sem volt az énekesnek ahhoz a fellépéshez, ahol végül találkozott a lánnyal.

"Karácsony volt, és inkább a családommal, a szeretteimmel akartam lenni. Ma már tudom, jól döntöttem, hogy útra keltem, mert így találkozhattam Ritával."

Amikor először megláttam, tudtam, hogy ő lesz a barátnőm.

- mesélte a Story-nak Srámek.

A húszéves lány Budapesten él, sminkesnek tanul, de a családja Miskolcon lakik.

Karácsonyra hazamentem hozzájuk. December 26-án éppen ott lépett fel Peter egy étteremben. Egymás szemébe néztünk, és tudtuk: ez szerelem első látásra.

- emlékezett vissza Rita. Elmondta azt is, hogy a fiú szinte minden dalt neki énekelt aznap este. Aztán a koncert után a közös fotó készítésekor beszélgetésbe elegyedtek, majd Srémek randira hívta. Azóta pedig töretlen a boldogságuk.

Az Édes Élet sztárja egyébként hosszú hónapokat töltött azzal, hogy végre szerezzen egy barátnőt. Kezdetben a rajongói segítettek neki, majd egy napilap, de még az anyukája is beszállt a csajvadászatba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?