SZTÁRDZSÚSZ

Nagy nap a mai Balázs Fecó életében

Balázs Fecót születésnapja alkalmából köszöntöttük fel. A magyar zenészlegenda exkluzív interjút adott a Ripostnak.
  • Szerző: lula

Március 2-án ünnepli 67. születésnapját Balázs Fecó! A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar legenda az elmúlt két évben szívbetegsége miatt többször is megjárta a budapesti kórházakat.

Azt mondja, most kitűnően érzi magát. Jobban odafigyel szervezete jelzéseire, hiszen rengeteg teendője van még az életben.

%%: Isten éltesse sokáig, Művész úr! Milyen érzésekkel indult a mai napja? Hogyan ünnepel?

Balázs Fecó: "Konstatáltam, hogy megint eltelt egy év. Ilyen ez. Rohan az idő! Ami az ünneplést illeti, nem lesz nagy felhajtás. Hosszú ideje már szűk családi körben „mulatunk”. A tervek szerint közösen kiválasztunk egy szimpatikus éttermet, ahol megvacsorázunk és kiélvezzük az egymással töltött időt. Régebben még százfős baráti körben ünnepeltem. Többször megleptek, de volt olyan is, amikor én magam szerveztem bulit. Ma már más idők járnak. Sajnos a kor előrehaladtával egyre jobban szűkülnek az ünnepek."

Régóta csak a családdal osztom meg az örömömet és a terheimet.

%%: Van-e bármilyen kívánsága a jövőt illetően?

B.F.: "Egyetlen vágyam van, hogy sokáig egészséges legyek! Nemcsak én, hanem a családom minden egyes tagja is. Ennél nincsen fontosabb az életben! Ha az egészségünk elveszik, mi is elveszünk."

Az interjú további részleteit elolvashatod a %% napilap pénteki számában!

És ezeket olvastad már?