SZTÁRDZSÚSZ

Nagy Feró elárulta, miért fél még mindig az unokája közelében

A Kossuth-díjas énekes legkisebb unokája két hónapja jött világra, és bár Feró már megkapta a koronavírus elleni oltást, még mindig félti a család legkisebb tagját.
  • Szerző: ripost

Nagy Feró mindenkinek azt javasolja, éljen az oltás lehetőségével, hogy mihamarabb visszakaphassuk a régi életünket. A Beatrice frontembere már mindkét oltásán túl van, de ettől függetlenül ugyanolyan óvatos, mint előtte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csak magát, de a szeretteit, főleg a legkisebb unokáját félti. A kéthónapos Nimród Zalán közelében Feró még mindig fél egy kicsit, nehogy a kisbaba megbetegedjen.

Nagy Feró nagyon félti a kisunokáját

Nagy Feró nagyon félti a kisunokáját (Fotó: Nagy Zoltán / Bors)

„Az unokáimmal vagyok, végre rendesen meg tudom őket ölelni, játszhatok velük, rendszeresen járunk játszótérre. A kicsi mellett, aki még nincs 3 hónapos, persze még kicsit félek, amikor a karjaimba veszem még mindig maszkot húzok, de legalább már nem kell tetőtől talpig szkafanderbe bújnom, hogy vele lehessek egy rövidke időre” – mondta el a Borsnak Nagy Feró, aki továbbra is mindenkit arra buzdít, hogy oltassa be magát.

Az énekes megérti, hogy sokan már vágynak a szabadságra, de úgy véli, a féktelen bulizásnak még egyáltalán nincs itt az ideje. Az eszetlen szórakozás helyett mindenkit óvatosságra és mértékletességre buzdít.

„Azt látom, hogy sokan felelőtlenek, gondolkodás nélkül elárasztják a teraszokat. Óvatosnak kell lennünk, nem szabad visszaélnünk a hirtelen jött szabadságunkkal. Meg kell érteni mindkét oldalt, hiszen félünk a vírustól, emellett viszont több mint egy éve be vagyunk zárva. A kulcsszó szerintem jelen esetben a mértékletesség és nem az össze-vissza dínom-dánom” – fogalmazott az énekes.

Feró még nem élt a teraszozás lehetőségével, ő inkább szórakoztatni szeretne már, nem szórakozni. Abban bízik, hogy júliusban beindul az élet, és biztonságosan megtarthatóak lesznek a koncertek is.

„Sajnos nem olyan jelenleg a helyzet, hogy a koncertek, fesztiválok nyár eleji megrendezése felelős döntés lenne, hiszen semmi se garantálja, hogy nem fertőzzük meg egymást a tömegben, vagy a beoltottak nem adják át egy olyannak a vírust akire még veszélyt jelentet” – vélekedett a Beatrice frontembere.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?