SZTÁRDZSÚSZ

Nagy Feró karanténba vonult: ezzel a módszerrel tartja magát formában

A rocker feltalálta magát a karantén alatt is: dolgozik a háza körül a kertben, és hagyományos módszerrel tartja kondiban az immunrendszerét: fokhagymára pálinkázik.
  • Szerző: Ripost

Nagy Feró sok más társával együtt fellépések nélkül maradt, így a 74 éves rocker kénytelen elfoglalni magát, és nem hagyja, hogy jókedve tovaszálljon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Egy hete önkéntes karanténba vonultam, nem engedek be senkit az udvarra. A családomat is rábeszéltem, hogy ne találkozzanak senkivel„ – magyarázza Feró a Borsnak. „Elfoglalom magam, a kertben nagyon sok munka van, végre megcsinálhatok mindent, amire eddig nem volt időm. A karanténban természetesen odafigyelek az egészségem megőrzésére is. Hat gerezd fokhagymát eszem mindennap, reggel, délben, este kettőt. Én már észre sem veszem, milyen szagom van, jobb is, hogy most senkivel sem találkozom! A fokhagymakúra mellett pedig a dédapáink technikáját alkalmazom, mindennap magamba gyömöszölök valamennyi pálinkát. Hát ez nem esik nehezemre. Félóránként-óránként egy kis stampó. Olyan kicsi, hogy valamikor kettőt kell inni, hogy érezzek is valamit. Mire lemegy a vírus, rákapok a piára” – mondja nevetve, majd hozzáteszi: felesége vitaminokkal is ellátja őt.

És ezeket olvastad már?