SZTÁRDZSÚSZ

Nagy Feró elárulta, milyen meglepetéssel készül az Aréna-koncertre

Óriási bulira hangol a Beatrice!
  • Szerző: Ripost

Nagy Feróék már számlálják a napokat, hiszen április 7-én, a Beatrice 40. születésnapján életük egyik legnagyobb bulijára készülnek az Arénában. A „nemzet csótánya” Pásztor Annát is meghívta a koncertjére, ahol minden bizonnyal ismét felrobban a színpad! A vérbeli rocker elmondta: szerencsésnek érzi magát, hogy ennyi idő után is imádja őt a közönség.

Nagy Feró és Pásztor Anna évek óta jó barátok, de barátság ide vagy oda, Feró őszintén beszélt a %RIPOST%-nak arról, hogy Anna színpadi jelenléte időnként megrémíti őt. Így történt ez az Anna and the Barbies lemezbemutató buliján is, ahol Feró volt a sztárvendég. Ám, amikor fel kellett volna mennie a színpadra, akkor még neki is inába szállt a bátorsága.
„Anna olyan erővel dolgozik a színpadon, hogy amikor megláttam, kicsit megijedtem, hogy mit fogok csinálni mellette! Tiszta ciki, ott egy csaj, aki nem normális! Csúszik a kuplungja. Amikor odaálltam mellé, teljesen beparáztam. Azt mondtam magamnak: nem éghetsz le! Te vagy a Nagy Feró. Tessék csinálni! És akkor belenéztem a szemébe, és őrültködtünk egyet! Hihetetlen nagy élmény volt vele énekelni.”

Már csak pár nap, és újra egy színpadon állhat Anna és Feró. Rockerlázadásból biztosan nem lesz hiány a Beatrice koncertjén.

A legjobban improvizálni szeretek! Ha Feró ott van, akkor felrobban a színpad. Amikor nálunk volt, engem torkon lőtt a mikrofonállvánnyal

 

– mondta el a koncert előtti próbán Pásztor Anna, majd hozzátette, szerinte a magyar rockzenében szinte alig találni olyan meghatározó zenészt, mint Nagy Feró.
„Kevés olyan különleges rockzenekar van Magyarországon, ahol az elmúlt ötven évben izgalmas a főhős. Feró egy gengszter, egy zsivány, egy szexepil. Nagyon sokszor próbáltuk megfejteni a srácokkal, hogy mitől működik valaki a színpadon, de ezt a dolgot nem lehet megtanítani vagy megvenni a boltban, mint amilyen a Feró.”

A „nemzet csótánya” elárulta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy az Arénában, több ezer ember előtt léphetnek fel, ezért a sikereken felbuzdulva még Fortuna istennő előtt is próbára teszi magát.
„Nagyon örülök, hogy a Beatrice mellé állt a szerencse, és össze tudtuk hozni a pénzt a nagykoncertre. Egy ilyen bulinak a megrendezése hihetetlen összegekbe kerül, de megéri a befektetés! Az életben sok múlik a bátorságon, s szerintem mindig azok mellé áll a szerencse, akik kockáztatnak. Úgy döntöttem, hogy még egy lottót is kitöltök, talán azzal is ekkora mázlim lesz!” – mondta el Feró, aki már nagyon várja, hogy az Aréna színpadán énekelhesse el a legnagyobb Beatrice-slágereket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?