SZTÁRDZSÚSZ

Nagy családot szeretne, másodszor is édesanya lenne Tóth Gabi

Az énekesnő élete teljesen megváltozott első gyermeke, Hannaróza születése óta.
  • Szerző: RIPOST

Tóth Gabi kiélvezi az anyaság minden pillanatát, ami nem is csoda, hiszen korábban az orvosai kevés esélyt láttak arra, hogy a betegsége miatt gyermeke születhessen. Szerencsére az élet felülírta ezt, és bár Gabiék élete teljesen megváltozott kislányuk érkezése óta, szeretnék, ha bővülne még a családjuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Markovics Gábor

„A szülés a legfantasztikusabb dolog, amit átéltem. Most kezdtem el abba az állapotba jutni, hogy azon gondolkodom, nagyon örülnék, ha még egyszer átélhetném az anyaság csodáját. Mindig is a nagy család híve voltam, magam is ilyenben nőttem fel. Persze Hanni annyi újat mutat nekünk mindennap, fejlődik, egyre okosabb, szebb, és most ennek szeretnénk kiélvezni minden pillanatát” – idézte a Blikk a Családvarázs műsorából az énekesnőt. Gabi nem titkolja, teljesen megváltoztatta őt Hannaróza érkezése. Az édesanya visszavett a tempóból, és most csak arra koncentrál, hogy minél több időt töltsön a családjával, akik rengeteget segítenek neki.

Édesanyám teljesen visszafiatalodott, amióta megszületett az unokája. Előtte sem volt öreges, de most tele van energiával. Anyu nagyon sokat segít nekem, ahogyan a testvérem, Vera is, aki imádja Hannit, és a lányom is őt. A nővéremék is vágynak egy saját Hannira, de amíg nem érkezik meg az életükbe, addig kibabázza magát nálunk. Mondtam neki, hogy majd ha neki is születik gyereke, akkor én megyek segíteni” – fogalmazott Gabi, akinek legfőbb támasza édesanyja, de természetesen a férje, Krausz Gábor is mindenből kiveszi a részét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?