SZTÁRDZSÚSZ

Nagy családi főzésekre vágyik Bódi Margó

A koronavírus miatt tavaly minden ünnepet elhalasztottak, de idén már finom falatokkal várnák a húsvétot. 
  • Szerző: angie

Közel fél évet kellett várnia a Bódi családnak, hogy a járvány kirobbanása után először találkozhassanak a rokonságuk egy részével. Gusztiék a koronavírus-járvány miatt nem igazán merészkedtek ki otthonukból, ám amikor a korlátozásokat feloldották, az első dolguk az volt, hogy egy kisebb családi összejövetelt szervezzenek. Mindenre nagyon ügyeltek, de Margó abban bízik, hogy hamarosan nem kell már védekezni, szabadon ölelhetik egymást a családtagok. Reménykedik abban, hogy tavasszal már jobb lesz a helyzet, és idén már a húsvétot is megünnepelhetik.

„Tavaly minden ünnep elmaradt, a húsvét is, ami a vallás és a hagyományaink miatt is nagyon fontos számunkra. Nem úgy ültük meg, ahogy szoktuk. Aztán Gusztival – és a korlátozások feloldása után – Csabi fiam családjával karácsonyoztunk, amiért így is hálát adtunk, de nálunk ez nem így szokás. Sokan vagyunk, mindenkit végig járunk, és sokféle ételt készítünk. Mindenki visz valami finomságot a másikhoz és a nap végén valamelyikünknél megtartjuk az összbulit. Ott aztán eszünk-iszunk, táncolunk, jól érezzük magunkat. Ez maradt el tavaly, amikor egy átlagos hétvégi menün kívül semmi nem került az asztalra. Nagyon szeretném, hogy idén végre körbeüljük az asztalt„ – mondta bizakodva Margó, akinek hiányoznak ugyan a finom falatok, de férje egészségét szem előtt tartja.
”Mivel Gusztinak gond volt a szívével, igyekszem diétás ételeket készíteni és naponta sétálni is elmegyünk az utcánkban.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?