SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bejelentés, visszatérhet a színpadra a magyar énekesnő

Úgy tûnik, sikerült a hitelcsapdából is kimásznia. Derûsen látja a jövőt.
  • Szerző: bdf

A Neoton Família egykori énekesnője, Pál Éva bedőlt, svájcifrank-alapú hitele miatt került kilátástalannak tűnő helyzetbe, de úgy látszik, minden jóra fordul. Van már biztos állása, és sikerült egyezkedni a bankkal, így nem rakják ki az utcára. Sőt, régi álma is megvalósulni látszik, visszatérhet a színpadra.

"Szerencsére már nem fenyeget a végrehajtó, nem kell rettegnem, hogy egyik pillanatról a másikra elviszik a házat a fejünk fölül. Tárgyaltunk a bankkal, és úgy tűnik, maradhat minden a régiben. Az első fizetés nagyon jót tett a lelkemnek. Még úgy is, hogy a felét a hitelintézet kapta" – magyarázta a retró díva a Blikknek, aki egy hónapja a Csepeli piac egyik közértjében dolgozik heti három alkalommal.

"Nagyon megviselt, amikor úgy tűnt, elveszíthetek mindent, korábban borúsan láttam a jövőt, de annyi szeretetet és segítséget kaptam az elmúlt időben, sokszor idegenektől is, hogy már tudom, nincs mitől félnem. Próbálok optimista lenni, és hinni benne, jól alakulnak a dolgok. Ha nem, akkor egy nap alatt összepakolom az összes holmimat, egy élet munkáját, és megyek. Persze, szeretném ezt elkerülni, és bizakodom. Most remekül vagyok, remélem, ez így is marad."

Nagy vágya is beteljesülhet, ha minden jól megy, újra a színpadon tündökölhet az énekesnő.

"Sok biztatást kapok a vásárlóktól. Õk adták a végső lökést, hogy a reflektorfényben még lehet keresnivalóm" – reménykedett a legendás együttes egykori csillaga, aki tavaly már készült a visszatérésre, de minden balul sült el.

"Lelkileg megviselt a gyűlölködés, aminek célpontjává váltam. Még a Neoton-csoportból is kitiltottak a Facebookon, indoklás nélkül. Tudom, mifelénk rosszindulatú emberekből nincs hiány, de elég volt a viszálykodásból. Ezért a saját nevemen szeretnék újra színpadra lépni. Nem akarom elkiabálni, bízom benne, hogy összejön" – vázolta Pál Éva, aki 1983 nyarán szorongásos rosszullétei miatt volt kénytelen kilépni az együttesből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?