SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bajban van Gáspár Győző: Segítséget kér!

Gáspár Győzőt megviselte az elmúlt időszak, a szervezete is segítségért kiált.
  • Szerző: Ripost

Gáspár Győző régóta küzd pánikbetegséggel, de egy időre mintha enyhültek volna a panaszai.

Most úgy fest, nagy a baj, a showman a %RIPOST%-nak elmondta, retteg, csak nehezen tud uralkodni magán. Alighanem a NAV-os ügye csak ront az állapotán. Nemrég ugyanis árverezésre bocsátották a lefoglalt családi aranyat.

"Nagyon a végét járom, valaki segítsen! Kiújult a pánikbetegségem, állandóan szorongok és mindentől félek. Van orvosom, aki eddig próbált segíteni, de egy idő után újra előjönnek a problémák, nem tudom, hogy mit kéne tennem, mert a gyógyszerek sem hatásosak”

– mondta kétségbeesetten Győző, akinek az állapotán vélhetően az sem segít, hogy több mint egy éve adócsalás gyanújában folytatnak, ellenne nyomozást. Ahogy az is nagyon megviselte, hogy a napokban a NAV árverezésre kínálta családja aranyának egy részét. Győzőnek meggyőződése, hogy hamarosan kiderül az ártatlansága, de képtelen ezt idegesség nélkül kivárni.

"Az életem egyik legmélyebb pontján vagyok, borzasztóan megvisel ez az egész. Félek, hogy a pánikbetegségem még jobban elhatalmasodhat rajtam, nem tudom, mit tegyek”

– fejezte be Gáspár Győző

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?